Juzni vetar snimanje
Miodrag Radonjić Foto:Promo/Južni vetar

Maksim Arsić, momak koji je pre dva meseca kupio na humanitarnoj aukciji Baćinu jaknu iz filma "Južni vetar", odlučio je da je ponovo licitira u humanitarne svrhe.

PROČITAJTE JOŠ

Ovoga puta novac se skuplja za devojčicu Anđelu Dimitrijević, kojoj je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija. Anđela je otežano, ali samostalno koračala do svoje sedme godine. Međutim, pošto se radi o progresivnoj bolesti, Anđela je od 2014. godine u invalidskim kolicima.

Tim povodom, Maksim je jaknu koju je nosio glumac Miodrag Radonjić u Avramovićevom ostvarenju „Južni vetar“, ponovo stavio na licitaciju.

Na svom Instagram profilu, Maksim je objavio slike Baćine jakne uz sledeći tekst:

„Baćina jakna je ponovo na licitaciji u humanitarne svrhe za Anđelu Dimitrijević. Početna cena je 2000 evra, četvrtina cene za koju je prodata jakna Maraševog lika. Oba lika svi podjednako volimo, tako da smatram da bi se Baćina jakna trebala prodati za bar četvrtinu Maraševe“, napisao je Maksim, i dodao:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @maksimarsic

„Licitacija će trajati do 24. februara. Ako niste u mogućnosti da licitirate, pošaljite sms 347 na 3030“.

Podsetimo, Maksim je u decembru kupio Baćinu jaknu od reditelja Miloša Avramovića, koja se prodavala za malog Olivera Pala Gajodija.

„U najjačem smo gasu kad nas pokreću dobra dela! Danas smo na prvoj ikada ‘Južni vetar’ licitaciji prodali originalnu Baćinu jaknu iz filma. Uplaćeno 1000 evra za Oliverov život, a Maksim Arsić je pobednik aukcije i dobitnik jakne! Svaka čast svima na velikom srcu spremnom za dobra dela! Nastavite da nas pratite – spremamo vam još ‘Južni vetar’ humanitarnih akcija“, napisao je tada Avramović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar