Ana Mihajlovski se povlači sa društvenih mreža

Showbiz 31. jan. 202119:48
Podeli:
Ana Mihajlovski Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Voditeljka Ana Mihajlovski napisala je na svom Instagram profilu da se uskoro povlači sa društvenih mreža, te je iznele svoje mišljenje o njima.

PROČITAJTE JOŠ

„Tri godine imam Instagram nalog. Pre toga nisam imala nijednu društvenu mrežu, niti sam ih najbolje razumela, iskreno. Poenta je bila pobeći od javnosti van posla, zadržati svoju intimu, pa mi nije bilo jasno zašto drugi žele upravo suprotno. U nekom trenutku, svačiji život postao je javan, a granice intime su nestale. Sve je postalo javno dobro, od naših spavaćih soba, preko kupatila, pa sve do odlaska na depilaciju. Svi znamo kakvu wc šolju svaka osoba ima, čime skida brkove, kakav veš nosi itd. „, napisala je, između ostalog, voditeljka.

Foto: Instagram/an-amihajlovski

Ana je onda najavila da će se uskoro povući sa Instagrama i da  će svoj profil prepustiti jednom projektu, čiji će i sama biti deo.

„Odlučila sam da ovu stranicu poklonim jednom novom projektu koji bi trebalo uskoro da počne, i koji može činiti dobre stvari mnogima, a čiji deo ću biti i ja. Vas pozivam da iscrtate granice, ali ukoliko ste tu, možete biti deo jedne nove priče, ali priče koja neće biti o meni, već o drugima. Svakako jedna zabavnija priča“,  poručila je Ana Mihajlovski.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram,  Fejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar