Foto: Arhiva, Instagram/an_amihajlovski

Voditeljka Ana Mihajlovski prodaje svoj Instagram profil za lečenje malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh.

Mihaila sa sedam meseci odvode kod lekara zbog uvećanog stomačića sa leve strane, kada je ultrazvukom konstatovan masivni tumor levog bubrega. Sledi niz hemioterapija kako bi se tumor smanjio, a zatim i operacija kojom je odstranjen levi bubreg. Mali Mihailo je junački podneo bolne hemioterapije i dobio bitku sa malignitetom bubrega. Lečenje je završeno i on redovno ide na kontrole na svaka tri meseca.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, usled iscrpnog lečenja, detaljnim ispitivanjima je utvrđeno da je Mihailu potpuno oštećen sluh. Sada mu je neophodno ugrađivanje Kohlearni implanta. Na žalost, RFZO pokriva samo jedan implant, dok drugi premašuje porodična primanja. Takođe, novčana sredstva su mu potrebna i za operaciju, transplantacije matičnim ćelijama, medikamente, suplemente, medicinska pomagala, dodatne analize i kontrole, rehabilitacije, tretmane, kao i za putne troškove i smeštaj.

Voditeljka Ana Mihajlovski podelila je na svom Instagramu Mihailove fotografije i obrazložila da će prodati svoj Instagram profil onome ko ponudi najveću sumu novca za lečenje ovog dečaka.

Kako je napisala, aukcija će trajati četiri dana, dok se ne pojavi neko ko će ponuditi najveću svotu novca.

Mihajlovski na Instagramu ukupno ima više od šezdeset hiljada pratilaca.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.