Amber Herd Foto: Tanjug/Aaron Chown/PA via AP

Glumica Amber Herd koja je poslednjih meseci bila u središtu skandala oko suđenja sa svojim bivšim suprugom Džonijem Depom, otvorila je dušu u intervjuu za strane medije, priznavši da je jako teška godina iza nje i da je ništa nije moglo pripremiti za nju.

PROČITAJTE JOŠ

Popularna holivudska glumica otvorila je dušu u intervjuu za „Sky News“.

– Ništa me nije moglo pripremiti za 2020. godinu, da se razumemo. Mislim da nisam jedina koja tako misli – rekla je glumica, mislivši na pandemiju koronavirusa, kao i na sudsku borbu koju je vodila s bivšim suprugom, glumcem Džonijem Depom.

Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Kada je u martu nastupila pandemija, Amber je snimala seriju „The Stand“ u kojoj od posledica globalne pandemije gripa umire 99% stanovništva.

– Prestali smo sa snimanjem krajem marta. Srećom, bilo je to na kraju snimanja, ali svejedno sam morala ponovno odraditi neke scene kad se sve počelo otvarati – objasnila je Amber.

Foto: EPA/GLENN HUNT

Podsetimo, Džoni Dep nedavno je izgubio tužbu protiv britanskog tabloida „The Sun“ koji je objavio kako je zlostavljao bivšu suprugu Amber. Kao da to nije dovoljno, glumac je na zahtev produkcijske kuće „Warner Bros“ napustio „Fantastične zveri“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.