Alen Islamović: Prikupljam plodove lešnika za berbu

Showbiz 24. sep. 202021:43
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

"Na svojoj plantaži lešnika u Bihaću prikupljam plodove jer je vreme za berbu. Zadovoljan sam sezonom ove godine", rekao je nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" koji se posvetio poljoprivredi jer nema koncerata.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji vokalista „Divljih jagoda“ i „Bijelog dugmeta“, Alen Islamović, neradni period provodi na svojoj plantaži lešnika u Bihaću. S obzirom na to da je sada sezona berbe, pevač se maksimalno posvetio poljoprivredi. Ne samo da je pronašao zanimaciju tokom leta, nego zaista uživa u tome što radi jer mu ide od ruke, što je i potvrdio za Nova.rs.

„Na svojoj plantaži lešnika u Bihaću prikupljam plodove jer je vreme za berbu. Zadovoljan sam sezonom ove godine. O koncertima još nema nikakvih signala da bi se mogli uskoro desiti. Mislim da će estrada proraditi u idućoj godini“, rekao je Alen.

Islamović dodaje da mu se ne isplati snimati album tokom vanredne situacije usled koronavirusa, pa će malo pričekati sa projektom.

„Planirao sam raditi novi album, ali on nema nikakvog smisla bez live koncerata. Prikupio sam dosta pesama tako da ću i album raditi u idućoj godini. Oprezan sam, čuvam se, ne idem u neke gužve. Pretežno se držim porodice i nekoliko prijatelja sa kojima igram tenis. Klasika“, rekao je nekadašnji pevač „Bijelog dugmeta“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar