Alen Islamović u ribolovu: Ribe grizu, imam dobar mamac

Showbiz 25. jul. 202018:05
Podeli:
Foto: Privatna arhiva

"Na moru dalje od obale neka ljudi, ni korone, samo su ribe oko mene pa su prijatno društvo"Na moru dalje od obale neka ljudi, ni korone, samo su ribe oko mene pa su prijatno društvo", rekao je nekadašnji član Bijelog dugmeta.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji pevač čuvenog rok sastava „Bijelo dugme“ Alen Islamović nedeljama unazad letuje sa proodicom na Hrvatskom primorju. Otkako su mu otkazani koncerti zbog vanrednog stanja usled koronavirusa, muzičar je iskoristio slobodan period za odmor i uživanje. On je sebi nabavio čamac sa kojim plovi morem, a usavršio je i ribolov.

„Ovih dana sam skoncentrisan na morski ribolov i dobro mi ide. Ribe grizu, imam dobar mamac. Letujem u svojoj kući u Viru sa porodicom. Na moru dalje od obale neka ljudi, ni korone, samo su ribe oko mene pa su prijatno društvo“, rekao je pevač za portal Nova.rs.

Foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da se ne zna kada će pevači ponovo moći da pregovaraju o velikim koncertima, Islamović je u poslendje vreme preusmeren na autobiografsku knjigu i dokumentarni film koji priprema za jesen.

„Čoveka ova korona toliko udaljuje od svog posla pa polako razmišljam raditi nešto deseto. Sad o estradi ne razmišljam. Završavam svoj dokumentarni film iz dva dela gde je suština priče moja biografija i koncerti. Film se zove po mojoj biografskoj knjizi „Moje doline sećanja“, koja će na jesen ugledati svetlost dana. Ja ću biti izdavač i moći će se naručiti preko mojih internet stanica“, završava Alen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar