Foto:Promo

S obzirom na to da se već godinu dana nalazimo u teroru globalne pandemije, i da je jedna vrsta zabave kod kuće bindžovanje serija, možda je pravi trenutak da se prepustite gledanju "Aleksandra od Jugoslavije", koji je rađen po istoimenom romanu Vuka Draškovića, a u režiji Zdravka Šotre.

Ukoliko se SBB korisnik, uslugu mogu da aktiviraju za samo 990 dinara preko MojSBB portala, dok su onima koji nisu korisnici SBB-a, sve epizode dostupne putem EON mobilne, EON Smart TV aplikacije i na eon.tv

Sve epizode serije „Aleksandar od Jugoslavije“ dostupne su i onima koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta u Srbiji, putem EON mobilne, EON Smart TV aplikacije i na eon.tv. Uslugu možete platiti online ili slanjem SMS poruke KRALJ na 3355 sa Telenor ili Vip mreže.

PROČITAJTE JOŠ

Aktiviranjem ove usluge, oni koji nisu SBB korisnici dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 30 dana. Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Kako da aktiviram uslugu bindžovanja serije „Aleksandar od Jugoslavije“, ako sam korisnik SBB? 

Korak 1: Ukoliko želite da bindžujete sezonu putem telefona, neophodno je da skinete “EON” aplikaciju na svom uređaju.

Korak 2: Izaberite jezik na kome želite da aplikacija funkcioniše, potom provajdera – recimo SBB, a zatim unesite svoje korisničko ime i lozinku.

Korak 3: S obzirom na to da putem aplikacije nije moguće “kupiti” sezonu, neophodno je da se putem laptopa ulogujete na svoj SBB nalog na webu.

Klikom na veliku “Aleksandar” fotografiju koja među prvima iskače na sajtu – uspešno možete „kupiti“ seriju, a naplata će se obračunati zajedno sa sledećim računom SBB-a.

Neophodno je da nakon „kupovine“ sačekate do sat vremena, kada će se serija automastski updejtovati na aplikaciji. Jednostavnim klikom na “video klub” možete odgledati sve epizode dostupne na EON platformi.

Postoji još jedan način

Ukoliko vam nije mrsko da telefonirate, uvek možete pozvati broj telefona 19900, te u razgovoru sa operaterom možete aktivirati svoj bindž.

Ako se neki pojedinačni problem javi, možda bi, svakako, bilo najbolje da pozovete SBB korisnički servis koji će vam uvek ljubazno odgovoriti na pitanja i pomoći da bindžovanje učinite puno jednostavnijim i lakšim.

Ukoliko ipak preferirate da epizode gledate jednu po jednu, to od danas možete učiniti na televiziji Nova S, kada će premijerna epizoda biti emitovana od 21 čas, ili na našem sajtu, koji dva dana ranije ekskluzivno emituje novu epizodu, kakav je slučaj bio i 12. marta ove godine, tačnije, u petak.

Foto:Promo

O čemu se radi u seriji „Aleksandar od Jugoslavije“?

Priču o životu kralja Aleksandra I Karađorđevića gledaoci će imati priliku da gledaju od 15. marta, kada na televiziji NOVA S počinje emitovanje serije “Aleksandar od Jugoslavije“, reditelja i scenariste Zdravka Šotre, a po istoimenom romanu Vuka Draškovića.

Serija, koja će imati 15 epizoda, obuhvata istorijski period od 1918. do 1934, odnosno od stvaranja Kraljevine SHS koja će 1929. postati Jugoslavija do 1934, ubistva kralja Aleksandra u Marselju.

U glumačkoj ekipi su i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Goran Šušljik, Sloboda Mićalović, Nada Macanković, Nataša Ninković, Nela Mihailović, Danica Maksimović, Anica Dobra, Jelica Sretenović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)