Čitaoci portala Nova.rs imaju ekskluzivnu priliku da na našem sajtu svakog petka od 10 sati pretpremijerno gledaju epizode serije "Vikend sa ćaletom", nastale po istoimenom hit filmu reditelja Miroslava Momčilovića u produkciji United Media. Televizijska publika od 25. januara seriju "Vikend sa ćaletom" prati svakog ponedeljka od 21 sat na kanalu Nova S. Pred vama je šesta epizoda serije "Vikend sa ćaletom", koja uveliko osvaja srca publike.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE

Sadržaj šeste epizode

Kašika se oporavi ali odustaje od krštenja. Na povratku u Beograd decu upoznaje sa „profesorom“ koji mu priprema zbirku originalnih srpsko-latinskih citata, „Kashica poetica“.

Ognjena Kašika vodi na sopstvenu ergelu i otkriva mu zašto je jahanje važno. Otkriju zajedno zakopano „bure sa blagom“ ali im približavanje naruši obaveza čitanja lektire.

Kako je vremena ostalo malo kašika predloži Ogiju da mu deda Radovan, penzionisani učitelj, prepriča lektiru. U glavnim ulogama Nenad Jezdić, Vasa Mareš, Miki Krstović, Nikola Pejaković i Bane Vidaković. Scenario i režija: Miroslav Momčilović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare