Policajac heroj spasava ženu povređenu u pucnjavi

Video 15. dec. 202019:54 > 19:57
Podeli:

U današnjoj pucnjavi koja je potresla Novi Pazar, a koja se odigrala ispred Policijske uprave Novi Pazar, pored ranjenog Mersudina. K, teške povrede zadobila je slučajna prolaznica Meliha Muminović (32) iz ovog grada. Povređenog Mersudina je civilnim automobilom u opštu bolnicu Novi Pazar prebacio njegov suvozač, dok je Melihi u pomoć pritekao inspektor Ivan Milojević, među građanima poznatiji kao Ico.

Prema rečima očevidaca, Ivan je u potpunosti bio priseban, shvatio je ozbiljnost situacije i istrčao iz zgrade Policijske uprave kako bi pomogao povređenoj. Hitna služba je brzo stigla, ali mnogi očevici kažu da nije bilo Ivana, ko zna kako bi se cela priča završila.

“Ovaj hrabri policajac je svojim rukama pokušavao da zaustavi krvarenje i držao ženu budnom. Hitna služba je došla posle nekoliko minuta”, rekao nam je Rejhan iz Novog Pazara.

Milojeviću ovo nije prvi herojski podvig, on je zbog mnogih ranijih poduhvata više puta nagrađivan, i to od Ministra unutrašnjih poslova 2009. godine, Gradonačelnika Novog Pazara, te je 2016. godine dobio plaketu za više herojskih dela od Policijskog sindikata Republike Srbije.

Komentari

Vaš komentar