Pogledajte koji BMW danas testiramo u Nemačkoj (VIDEO)

Testovi 27. okt. 202119:01 > 26. nov. 2021 11:28
Podeli:

Ekipa portala Nova.rs trenutno se nalazi u Nemačkoj na međunarodnoj prezentaciji novog modela iz BMW-a. Reč je o velikom električnom SUV-u, naziva iX, koji se potpuno razlikuje od svih modela koji su nam poznati iz bavarske kompanije. Jedino što možemo da povežemo sa BMW brendom jesu znak i prednja maska, dok je sve drugo originalno.

BMW iX je veliki električni SUV koji u serijsku proizvodnju uvodi šestougaoni volan, zakrivljene ekrane, kontrole optočene Svarovski kristalima, ali i puno recikliranih materijala.

Naša ekipa je u Minhenu gde su u toku prve test vožnje verzije iX xDrive50 koja koristi dva elektromotora, ukupne snage čak 523 KS i 765 Nm, a nudi domet na struju od 630 km. Ovo je prvi BMW model koji nema veze ni sa jednim koji nam je poznat od ranije, te nema ni svojstven broj koji bi  ga pratio, već se jednostavno naziva iX.

Više o tome da li se novi SUV vozi kao i ostali BMW modeli ili se ipak nešto promenilo, šta sve revolucionarno nudi, kome je namenjen, koliko košta i slično, uskoro ćete čitati i gledati na našem portalu. U videu na početku ovog testa pogledajte prve snimke.

Bonus video: Brza vožnja u novom BMW-u Serije 2 Coupe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram