Posle četvrte sezone serije "Ubice mog oca" i druge sezone serije "Senke nad Balkanom", čitaoci portala Nova.rs ekskluzivno na našem sajtu mogu da gledaju epizode humorističke hit serije "Ujka novi horizonti" scenariste Srđe Anđelića, u produkciji United Media. Ova serija predstavlja naslednika serije "Mile protiv tranzicije", a gledaoci su imali prilike da je prate na televiziji Nova S.

POGLEDAJTE I DRUGE SERIJE

Ujka, koga igra Nikola Đuričko, je iskusni nastavnik OTO-a, pa ima ambiciju da popravi i zašrafi EU. Sticajem okolnosti postaje zvezda borbe protiv EU, preuzima na sebe sve nuspojave reformi, ukazuje na opasnost po navike i običaje i od malog čoveka se transformiše u narodnog tribuna. Nehotice postaje i zvezda kanala YouTube.

Iako uglavnom služi za sprdnju, on koristi svoj uticaj i sve više postaje značajan katalizator nezadovoljnog sveta…

On, zajedno sa svojim drugom Stoletom (Boris Milivojević) otvara teme, suočava se sa preprekama i povećava svoju, preko noći stečenu popularnost na YouTubu. Pokušaće da postane doktor nauka, jer svi oko njega imaju diplome, naleteće na arapske investitore, osetiće strah od ženskih prava, naći će se u globalnom sukobu Amerike i Rusije, biće optužen za paranoju jer je ubeđen da ga opseda Džordž Soroš…

Serija ima 30 epizoda a pored pomenutih glumaca u seriji igraju Sergej Trifunović, Petar Strugar, Boris Komnenić, Sanja Marković, Iva Babić, Ognjen Micović, Bogdan Diklić, Marko gvero i Ljubomir Bandović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.