Vilijam i Kejt, 10 godina braka
Foto: TANJUG/Chris Floyd/Camera Press/PA via AP

Povodom desete godišnjice braka, princ Vilijam i Kejt Midlton objavili su video u kojem su prikazani srećni trenuci njihove porodice.

Britanski prestolonaslednik princ Vilijam i njegova supruga Kejt, vojvotkinja od Kembridža, danas su proslavili godišnjicu braka.

Oni su na svojim zvaničnim profilima objavili video, na kojem su prikazani kako uživaju u prirodi sa troje dece – Džoržom, Šarlot i Luisom.

POGLEDAJTE JOŠ:

Vojvotkinja Kejt je ranije izjavila kako su ti momenti njena definicija sreće.

„Vreme provedeno sa porodicom, u prirodi, dok smo svi uprljani i srećni“, rekla je Kejt na pitanje o najvećim životnim radostima.

Jedan takav upriličen je i na snimanju ovog videa, gde su Kejt i Vilijam prikazani kako se igraju sa decom u prirodi. Oni su zajedno prekli kolačiće na vatri, proveli vreme na plaži i uživali u porodičnim tradicijama.

Kensingtonska palata juče je objavila i fotografije uslikane povodom desete godišnjice braka vojvode i vojvotkinje od Kembridža, a jedna predstavlja repliku fotografije kojom je objavljena njihova veridba.

Kraljica Elizabeta, princ Čarl i mnogi drugi članovi kraljevske porodice čestitali su jubilej omiljenom paru Velike Britanije.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare