Vilijam i Kejt: Ista fotografija 10 godina kasnije

Svet 29. apr. 202100:13 > 00:26
Podeli:
Vilijam i Kejt
Foto: David Jones / PA Images / Profimedia

U čast desete godišnjice venčanja vojvode i vojvotkinje od Kembridža, Kensingtonska palata objavila je nove fotografije srećnog para. Jedna od njih je i replika fotografije kojom je objavljena veridba princa Vilijama i tada Kejt Midlton.

Na današnji dan pre 10 godina održana je ceremonija venčanja britanskog prestolonaslednika princa Vilijama sa njegovom dugogodišnjom devojkom Ketrin Midlton.

Svet je tog dana gledao prizor iz bajke, kada je jedna devojka iz naroda postala princeza i dobila svoj srećan kraj. Kejt je tada oduševila venčanicom koju je Sara Barton izradila specijalno za nju, a vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su postali i zvanično omiljeni par Velike Britanije.

Vilijam i Kejt
Foto: John Stillwell / PA Images / Profimedia

U međuvremenu su dobili i troje dece, prinčeve Džordža i Luisa, kao i princezu Šarlot. Vilijam je trenutno drugi u redu za britanski presto, iza svog oca princa Čarlsa. Mnogi se nadaju da će uskoro doći momenat kada će upravo Vilijam postati kralj, a Kejt njegova konsort kraljica.

Vilijam i Kejt, 10 godina braka
Foto: TANJUG/Chris Floyd/Camera Press/PA via AP

U čast 10 godina skladnom braka ovog para, palata je objavila nove fotografije, uslikane ove nedelje. Na njima Kejt i Vilijam sa osmehom poziraju, a jedna je privukla posebnu pažnju.

Naime, uoči objavljivanja veridbe princa Vilijama, on je pozirao sa tadašnjom verenicom Kejt. Fotografisanje je završeno, a Vilijam je prišao Kejt i zagrlio je. Kako je objasnio fotograf, u tom momentu je nastala fotografija koju je kasnije video ceo svet. Ona je bila spontana, nenameštena i iskrena, zato su na kraju nju odabrali.

Vilijam i Kejt, 10 godina braka
Foto: TANJUG/Chris Floyd/Camera Press/PA via AP

Ta fotografija je rekreirana i sada, pa su mnogi na društvenim mrežama napravili poređenje dva srećna momenta u životu prinčevskog para, između kojih je 10 godina života i uspeha.

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar