Donald Tramp Foto:EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Nakon oko 20-30 minuta letenja, privatni avion bivšeg predsednika Donalda Trampa morao je prinudno da sleti zbog otkazivanja jednog od motora.

Nakon što je u subotu održao govor donatorima republikanske partije u Nju Orleansu, bivši američki predsednik Donald Tramp seo je u svoj privatni avion i krenuo nazad ka svom Mar-a-Lago imanju na Floridi, gde trenutno živi.

Pročitajte još:

Kako Politiko saznaje od dvoje ljudi upoznatih sa situacijom, Trampov privatni avion proveo je oko 20-30 minuta u vazduhu pre nego što je jedan od motora na avionu otkazao, zbog čega je pilot odlučio da ih odveze nazad u Nju Orleans.

Prema jednom od tih dvoje ljudi, sletanje Trampovog aviona opisano je u izveštaju kao „hitno po prirodi“, piše Politiko i dodaje da je Trampu neposredno nakon prinudnog sletanja pronađen novi privatni prevoz.

Tramp je tokom svog „lutajućeg“ govora u Nju Orleansu od 90 minuta između ostalog kroz šalu predložio i da SAD bombarduju Rusiju avionima sa kineskim zastavama, pokazuje zvučni snimak govora u koji je Politiko imao uvid.

Bonus video: Rizično sletanje aviona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar