Milo Đukanović Foto: EPA-EFE/IGOR KUPLJENIK

Načelnik Istražnog zatvora u Spužu Predrag Spasojević kazao je da vrlo brzo očekuje predsednika Crne Gore Mila Đukanovića kod njega i da će mu "spremiti ćeliju po svim standardima".

Spasojević je to kazao gostujući u emisiji na TV A plus, a odgovarajući na pitanje voditelja zašto Đukanović nije javno reagovao na bacanje bombe, kazao da „nije sam“, već da je „solidan red“ onih koji nisu reagovali.

„On i ja smo stari drugari i njemu je verovatno krivo što to nije uspelo. Definitivno ja njega čekam kod mene. I to vrlo brzo ako Bog da. I on to zna i za to mu je krivo što ovo nije uspelo. Zato se nije oglasio. Spremiću mu ćeliju veoma dobro kad bude došao“, rekao je Spasojević.

Milo Đukanović Foto:EPA-EFE/ANDRZEJ LANGE

Kako je kazao, „Đukanović jeste visok čovek“, ali da to nije problem.

„On jeste visok dva metra ali naći ćemo duži krevet, nije problem. Po standardima da dobije sobu i kvadraturu i sve što treba“, rekao je on.

Menadžment Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) je potom saopštio da se u potpunosti ograđuje od tih izjava.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Menadžment Uprave za izvršenje krivičnih sankcija se u potpunosti ograđuje od svih izjava službenika Spasojevića (posebno onih koje sadrže ili mogu sadržati bilo koji politički segment), a koje nisu spojive sa poslovima i radnim zadacima jednog državnog službenika i nameštenika UIKS-a“, saopštili su oni.

Šef kabineta predsednika Crne Gore Miodrag Radović kazao je da je načelnik Istražnog zatvora u UIKS -u Predrag Spasojević na krajnje neprimeren način nasrnuo na najvišu državnu instituciju, te da će kabinet predsednika Mila Đukanovića zatražiti njegovu odgovornost u odgovarajućem postupku pred nadležnim organima zbog kršenja Zakona o državnim službenicima i nameštenicima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar