Atlanski okean Foto:Shutterstock

Splitski pomorac Toni Jurišić nestao je u Atlantskom okeanu, prenosi portal Nestali. Jurišić je rođen 1987. godine u Splitu, gde je i nastanjen. Nestao je 10. juna negde između Gibraltara i Trinidada i Tobaga.

„U oblasti Atlantskog okeana između Gibraltara i Trinidada i Tobaga nestao je sa broda kao član posade (mornar)“, navode se okolnosti nestanka na zvaničnom sajtu MUP-a. Nestanak se vodi u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. „U slučaju da imate informacije o ovoj osobi, obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovite 192. Podatke možete poslati i na e-mail adresu: [email protected]“, objavljeno je na sajtu Nestali.

Generalni sekretar Sindikata pomoraca Hrvatske (SPH) Neven Melvan potvrdio je Hini da je on oficir, da su od ponedeljka upoznati sa situacijom i da su u kontaktu sa porodicom i kompanijom. On kaže da je reč o brodu za transport tečnog gasa jedne grčke kompanije. Akcija potrage i spasavanja se donekle nastavlja, rekao je Melvan i dodao da se brod, tražeći nestalog hrvatskog oficira, vratio i tražeći ga prešao više od 200 milja.

Melvan je naglasio da kada brod stigne u luku, od policije se očekuje da izvrši uviđaj i istragu na licu mesta.

***

BONUS VIDEO: Muž oteo decu i odveo ih u Hrvatsku

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar