Foto: AFP / AFP / Profimedia

Pešak koji je poginuo sinoć u Banjaluci kod Rebrovačkog mosta je Marijan Ristić, državljanin Slovenije. Kako "Nezavisne novine" saznaju u pitanju je slovenački konzul u Banjaluci Marijan Ristić.

Kako je saopšteno iz banjalučkog Okružnog tužilaštva u nesreći je učestvovao golf kojim je upravljao Sergej Miljković (23) iz Banjaluke i pešak Marijan Ristić (62), državljanin Slovenije.

„Tom prilikom smrtno je nastradao pešak Marijan Ristić“, navode iz Tužilaštva.

Dodaju da se nesreća desila u Ulici Bulevar Petra Bojovića, juče u 18.40 časova. Uviđaj na licu mesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

PROČITAJTE JOŠ:

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, pišu „Nezavisne novine“.

Podsećamo, na istočnom tranzitu u banjalučkom naselju Borik, pre Rebrovačkog mosta sinoć je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. U nesreći je učestvovao vozač golfa, a zbog nesreće je stvorena gužva i saobraćaj se odvijao jednom trakom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar