Foto: Shutterstock/Russia, Chechen Republic, Grozny

Glavnokomandujući Nacionalne garde Rusije Viktor Zolotov, bahanalisao se na luksuznim putovanjima po Africi i na Sejšelima, na koja je odlazio privatnim avionima u društvu supermodela.

Zolotov (68), koji je svojevremeno bio lični telohranitelj ruskog predsednika Vladimira Putina, na luksuzna putovanja odlazio je sa mladim manekenkama upola mlađim od njega, otkrila je nova istraga o kojoj piše Dejli Mejl.

Kako saznaju, Zolotov se u periodu kada je odlazio na egzotične destinacije, zabavljao se sa ‘stručnjakinjom za emocionalnu inteligenciju’ Evelinom Levi 36-godišnjakinjom. Njih dvoje su tokom romanse otišli u For Sizon Risort koji se nalazi na ostrvima u Indijskom okeanu. Do njih su doputovali privatnim avionom, čije je iznajmljivanje koštalo 180.000 evra.

Sa njima na putovanju je bio i ruski oligarh Boris Vaninski, koga je Putin doveo u Moskvu ubrzo nakon što je postao predsednik. Nekoliko dana pre tog putovanja potpisan je dekret ruske vlade kojim se kompanija Borisa Vaninskog „Družba Narodov“ potvrđuje kao jedini snabdevač Putinove nacionalne garde.

Pročitajte još:

General-potpukovnik Roman Gavrilov (45) pravio im je društvo tokom putovanja na Sejšele.

Inače, Gavrliov je podneo ostavku otkako je počeo rat usred navodne istrage o korupciji u vezi sa sredstvima dodeljenim trupama.

Na Sejšelima su bile i manekenka Anastasija Buevič (24), osnivačica ArtLife projekta, Anastasija Andreva i njena zamenica Krestina Lancova. Kako se navodi, devojke su tokom boravka na Sejšelima često objavljivale fotografije na društvenim mrežama, što potvrđuje njihov boravak na ovom ostrvskom arhipelagu.

BONUS VIDEO Izložba uništenih ruskih oklopnih vozila u centru Kijeva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare