Knin, tvrđava
Foto: Shutterstock

Na Gradskom groblju u Kninu u petak je sahranjen petogodišnji dečak, koji je tragično preminuo od toplotnog udara nakon što je ostao zaključan u automobilu.

POGLEDAJTE JOŠ:

Stroj 4. gardijske brigade Knin je krenuo peške na sahranu, da bi na groblju odali poslednju počast dečaku. Ovim činom dali su podršku ocu dečaka, takođe zaposlenom u vojsci.

U Kninu je proglašen Dan žalosti.

Zastave su spuštene na pola koplja, otkazane su sve najavljene manifestacije, a u crno je zavijen i dečji vrtić u kojem mališani tuguju za svojim tragično stradalim prijateljem, prenosi Jutanji list.

Podsetimo, protiv dečakovog oca, 34-godišnjeg profesionalnog vojnika rodom iz Vinkovaca, podnešena je kaznena prijava jer je 8. juna u jutarnjim satima u Kninu neodgovornim postupanjem prema svom detetu grubo zanemario roditeljsku dužnost, te time prouzrokovao njegovu smrt.

On je u utorak oko 16.45 sati doveden u Policijsku stanicu Knin, a petnaest minuta nakon toga i uhapšen. Oduzeto mu je odmah i legalno oružje koje je posedovao, a dobio je  i advokata po službenoj dužnosti. Prema rezultatima obdukcije, dečak je preminuo od toplotnog udara.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar