Knin, hronika, umrlo dete u kolima
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELLL

U parkiranom automobilu u Kninu u utorak je pronađeno mrtvo dete. Informaciju je medijima potvrdio portparol šibensko-kninske policije Šime Pavić, a odmah je obavljen i policijski uviđaj, koji treba da rasvetli sve okolnosti tragedije.

Od stravičnog prizora preminulog dečačića ostavljenog u vrelom vozilu u šoku su bili i istražitelji i ljudi koji su pronašli telo, piše Jutarnji list.

Kako nezvanično saznaje Šibenski.hr, dečak je imao pet godina. Otac mu je profesionalni vojnik u gardijskoj vojsci smeštenoj u Kninu.

Otac dečaka svakoga jutra pre posla, rano ujutro, vozio u vrtić. Tamo bi ga ostavio i otišao na radno mesto u kninsku kasarnu.

POGLEDAJTE JOŠ:

Tako su krenuli i u utorak ujutro u BMW zatamnjenih stakala. Stavio je dete u auto i krenuo, po običaju, prvo u vrtić pa zatim na posao. Međutim, na telefon je dobio poziv da se hitno javi u kasarnu. Ne zna se zašto je pozvan i kako je uopšte smetnuo s uma da dete nije ostavio u vrtiću, ali na poziv se odmah odazvao i krenuo u kasarnu. Parkirao je i otišao, a dečak je verovatno zaspao na sedištu jer je bilo rano jutro.

Automobil je ostavio preko puta kasarne na parkiralištu. Potpuno zanesen obvezama na poslu, nije uopšte ni pomišljao na dete. Sve dok ga u tri sata poslepodne nije nazvala supruga i pitala gde im je sin jer ga u vrtiću nema. Tek tada je shvatio, otrčao u vozilo i našao beživotno malo telo.

Celo jutro dok je dečak bio u vozilu niko ga nije primetio ni čuo. U blizini se obavljaju radovi, stalno rade neki bageri, pa se tuda malo i prolazi, niko ga nije video. Možda se dete i probudilo pa zvalo, ali ga niko zbog buke i nije mogao čuti, piše Šibenski.hr.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (2)