Princeza Šarlin od Monaka

Višemesečna nagađanja o sudbini žene koja je okarakterisana kao "najtužnija princeza na svetu" ne prestaju, kao ni ogromno interesovanje svetske javnosti. Šarlin od Monaka nalazi se u psihijatrijskoj ustanovi, njen suprug Albert optužen je za dugogodišnje zanemarivanje porodice, a prijatelji princeze koja se retko smeje ispričali su do sada nepoznate detalje.

Teorije o trenutnom stanju princeze Šarlin ne prestaju da kruže. Javnost će morati da se pomiri sa činjenicom da pravu istinu možda nikada i neće saznati, ali detalji i mišljenja svih koji su na neki način uključeni u ovu sagu, ne prestaju da se ređaju.

Dok su građani Monaka ubeđeni da su zanemarivanje od strane princa Alberta, kao i otvorene prevare, dovele do situacije u kojoj se Šarlin trenutno nalazi. Ona se nedavno vratila iz rodne Afrike i sa svojom porodicom provela samo nekoliko sati.

Ubrzo se uputila u psihijatrijsku ustanovu, a njeni blizancija Gabrijela i Žak poslali su srceparajuću poruku majci.

Princeza Šarlin i princ Albert
Princeza Šarlin i princ Albert Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

„Mama, nedostaješ nam, brzo se oporavi“, pisalo je na transparentima koje su mališani pokazali sa balkona palate.

Nadimak „najtužnija princeza“ dobila je nakon što su fotografije sa njenog venčanja sa princom Albertom obišle svet, ali prema rečima njenih prijatelja, Šarlin je sve samo ne jadna, bedna i bespomoćna princeza. Itekako je znala u šta se upušta kada se udala za vladara Monaka, te je sada njeno ponašanje neshvatljivo, ispričale su medijima osobe iz njenog bliskog okruženja.

Njene kolege iz mlađih dana pamte je kao ambicioznu, fokusiranu i posvećenu sportu. Jedan od izvora istakao je i da je percepcija javnosti da je Šarlin „naivna“ prilično pogrešna.

„Nijednog trenutka nisam pomislio da ona nije znala šta radi kada se udala za njega“, rekao je on.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Šarlin nije Dajana“

Izvori su istakli da Šarlin nije „tip osobe koju bi kraljevska porodica mogla slepo da kontroliše“.

„Šarlin nije princeza Dajana. Možda deluje kao krajnje naivna, ali to ne može biti dalje od istine. Veoma je dobra u prikrivanju toga koliko je pametna“, ističu oni koji je poznaju.

Ipak, drugi deo njenih prijatelja ističe da palata u Monaku umanjuje zdravstvene tegobe princeze Šarlin. Oni su saopštili i da je izgubila polovinu svoje težine.

„Nepravedno je da se ona prikazuje kao da ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema. Ne znamo zašto palata krije da je gotovo umrla u Južnoj Africi“, rekli su ljudi bliski Šarlin.

BONUS VIDEO Šarlin od Monaka – princeza kojoj osmeh nije jača strana

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar