Princess Charlene of Monaco
Princeza Šarlin od Monaka Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza Šarlin, žena koju je svet doživeo kao "najtužniju princezu", vratila se kući u Monako posle deset meseci misterioznog boravka u rodnoj Južnoj Africi. Šarlin je dočekao suprug princ Albert i njihovo dvoje dece. Na fotografijama koje su objavili na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama, princ i princeza su nasmejani i raspoloženi, ali čini se da je to više predstava za javnost.

Monako je sa oduševljenjem dočekao povratak voljene princeze, nakon što je veći deo godine provela u svojoj domovini Južnoj Africi.

Njen iznenadni odlazak i dug boravak na drugom kraju sveta podstakao je sumnje da je reč o još jednoj krizi u braku kraljevskog para. Portparol princa Alberta oštro je demantovao ove navode, rekavši da je princeza samo otišla u posetu svojoj zemlji, ali da se zdržala zbog zdravstvenih problema. Sada je odlučila da se vrati i još jednom dočara prizor srećne porodice.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Princeza Šarlin se konačno ponovo ujedinila sa suprugom princom Albertom i decom, princom Žakom i princezom Gabrijelom“, saopštila je kraljevska palata Monaka.

Na fotografijama sa aerodroma prikazana je sa maskom na licu i psom, dok je kasnije snimljen i njen susret sa porodicom. I sama je na društvenim mrežama objavila snimak sa najbližima, uz poruku u kojoj se zahvaljuje svima na podršci. Između ostalog, ona je zagrlila supruga Alberta, u jednom od retkih javnih izliva nežnosti.

Sumnjiva infekcija i produženi boravak

Princeza je u septembru primljena u bolnicu u Južnoj Africi na lečenje od infekcije uha, nosa i grla zbog koje je imala osećaj premorenosti i povremeno nesvesticu. Kraljevska porodica saopštila je tada da se Šarlin zadržala u Južnoj Africi zbog zdravstvenih problema.

Iako su današnji snimci prikazali jedinstvo, desetomesečni boravak princeze van Monaka izazvao je dodatne sumnje javnosti.

Princ Albert je nekoliko puta isticao da veruje da će se njegova supruga što pre vratiti u svoj dom, ali se to tek nedavno ostvarilo. Uprkos svemu, ljudi su ubeđeni – Šarlin ne voli Alberta i prinudom ostaje u braku sa njim.

Šarlin od Monaka Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER / POOL

Suze na venčanju i dugogodišnja seta 

Šarlin se za vladara Monaka udala 2011. godine, na raskošnoj ceremoniji koja je okupila članove brojnih kraljevskih porodica širom sveta. Idiličan dan narušio je prizor novopečene princeze koja plače u venčanici. Ona je tada nevešto pokušala da objasni da je reč o suzama radosnicama, ali su građani Monaka ubeđeni da je već tada zažalila zbog svoje odluke.

Fotografije uplakane princeze u belom obišle su svet. Mnogi su ubeđeni da je Šarlin razočarana brakom zbog neverstva supruga, koje nije prošlo bez osude javnosti. On ima dvoje vanbračne dece, a nekoliko puta je „uhvaćen“ u prevari. Iz ovih razloga, kako se veruje, ona odavno ne želi da bude u braku sa Albertom, ali nije lako razvesti se od vladara Monaka.

Šarlin od Monaka
Foto: Guibbaud-Nebinger-Orban / Abaca Press / Profimedia

Period od deset meseci iskoristila je da se odmori i donese neke životne odluke, koje će uskoro biti poznate, ocenili su upućeni u kraljevske prilike Monaka.

Pitanje je da li je Šarlin konačno smogla snage da napusti život koji je guši, ali izvesno je da princ Albert neće biti srećan ukoliko izgubi imidž „porodičnog čoveka“ i „pravičnog vladara“.

BONUS VIDEO Šarlin od Monaka – princeza kojoj osmeh nije jača strana

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar