Vladimir Solovjov Foto: Youtube

Putinov omiljeni propagandista Vladimir Solovjov u potpuno je izgubio živce u emisiji sa Dimitrijem Sajmsom, šefom vašingtonskog Centra za nacionalni interes. Iz koloseka ga je izbacio snimak srdačnog dočeka koji je za ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog upriličio američki predsednik Džozef Bajden.

Naime, dok je Sajms govorio, u pozadini su se emitovane scene Zelenskog u Beloj kući i američkog Kongresa.

Nensi Pelosi i Kamala Haris su prikazane kako primaju i ponosno drže ukrajinsku zastavu koju im je uručio Zelenski.

Solovjova je vidno uznemirio snimak srdačne dobrodošlice Zelenskog. Na drugom delu ekrana iza njega bila je fotografija Zelenskog koju su fotošopirali propagandisti. Na njemu je prikazan ukrajinski lider kako glanca Bajdenove cipele, uz natpis „Stigao je vazal“.

Dok je Sajms brbljao, činilo se da Solovjov besno šalje poruke nekome. Na kraju je otkrio da je svojim producentima slao poruke tražeći od njih da uklone scene iz američkog Kongresa. Navodno, producenti nisu stigli da reaguju na njegove zahteve i u jedno trenutku je eksplodirao.

„Oprosti mi, Dimitrije. Momci, uklonite ovaj video, ako ne možete da pročitate šta piše“, ljutito je viknuo.

Zatim je Sajms govor Zelenskog opisao kao potpunu laž, od početka do kraja. Zajedno sa Solovjovom, smejao se poređenjima Zelenskog sa Vinstonom Čerčilom, koja je iznela Pelosi. Sajms je opisao Zelenskog kao „zlu pudlu“.

„Dok sam gledao TV prenos, razmišljao sam o poređenjima sa Čerčilom, ne sa Zelenskim, već sa Putinom. Naravno, Putin nije putovao u Ameriku tražeći pomoć, ali se obratio svom narodu i rekao da je nacija u opasnosti, da neprijatelji imaju dalekosežne planove. Bio je to govor dostojan Čerčila“, rekao je.

Pročitajte još:

Solovjov je završio emisiju sa zloslutnom slutnjom.

2Na osnovu aktuelnosti, 2023. godina je godina velikih ratova. Niko ne zna da li je ovo poslednja godina za čovečanstvo“, rekao je TV voditelj poznat po iznošenju lažnih teza i ratnim huškanjima.

Inače, Solovjov je i dan ranije besneo u etru zbog posete Zelenskog.

„On je već na putu za Vašington. Ovo je prirodan put za svakog izdajnika. Izdao je svoju sovjetsku prošlost. Naši oružari su ionako talentovaniji. Naši ljudi su snalažljiviji jer su Rusi, poreklom iz raznih naroda. Bog je sa nama. Ili ćemo pobediti ili će čovečanstvo prestati da postoji jer Bog ne može da podnese pobedu antihristovskih ratnika. Mi smo Božje, mi smo njegovo osvetničko pravo“, brbljao je Solovjov.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare