Foto: Tanjug/Sergei Bobylev/TASS News Agency Host Pool Photo via AP

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak na kojem se navodno vidi kako ruski predsednik Vladimir Putin i njegovi zvaničnici spavaju tokom sastanka.

Na snimku se vidi kako ruski lider drema tokom sednice državnog saveta o razvoju turizma u Rusiji.

Ovaj video se pojavio nakon tvrdnji da se Putin „požalio lekarima na umor i otežano disanje“ tokom svog putovanja na daleki istok Rusije gde je prisustvovao velikim vojnim vežbama „Vostok 2022“.

Snimci sa sastanka državnog saveta pokazuju i kako Putinovi zvaničnici takođe pokušavaju da drže oči otvorene dok slučaju govore. Ali izgleda da im nije pošlo za rukom, pošto su i oni zadremali.

Kako pišu svetski mediji, čini se da je ruskim zvaničnicima teško pao odlazak na daleki istok Rusije pošto su morali da promene sedam vremenskih zona.

PROČITAJTE JOŠ:

Telegram kanal General SVR, ističe da je Putin pre puta na Kamčatku imao problema sa bubrezima, da mu se pojavio otok na licu i „kese“ ispod očiju.

„Uprkos upotrebi lekova, nije bilo jasnog poboljšaja. Putin se po dolasku na Kamčkatu žalio na umor i oteženo disanje, ali je ipak odlučio da prisustvuje planiranim aktivnostima“, navodi se.

BONUS VIDEO: Vladimir Putin se uporedio sa Petrom Velikim

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News