Džošua Karni Foto: South Wales Police

Džošua Karni je osuđen na doživotni zatvor zbog toga što je samo pet dana nakon izlaska sa osmogodišnje robije provalio u porodičnu kuću i silovao devojčicu (14) i njenu majku koje su se zatekle u objektu.

Karni je pod dejstvom narkotika prvog marta, oko 6.45 ujutru provalio u kuću u kojoj su u tom trenutku bile majka i ćerka. Žena se spremala za posao, dok je devojčica spavala na spratu iznad.

Majka je čula kako nekako pomera kvaku ulaznih vrata i pošla da vidi o čemu se radi. Izašla je na ulicu i videla optuženog koji je bio bos i raščupan kako se krije iza njene kuće. Žrtva je krenula ka ulaznim vratima, ali Karni ju je zamolio da mu pozove taksi.

Zatim je silom ušao u njen dom i zaključao vrata, udarajući je više puta pesnicom u lice pre nego što je silovao u dnevnoj sobi.

U jednom trenutku krici majke su probudili njenu ćerku koja je pozvala britansku policiju. Nažalost i provalnik je čuo da se ona probudila i krenuo ka njenoj sobi.

Počeo je da udara u vrata sobe. Kako se majka plašila da će ih obe ubiti ako ne otvori vrata, rekla je devojčici da otvori vrata sobe.

Optuženi je oteo telefon mlađe žrtve i shvatio da je ona pozvala policiju.

Pročitajte još:

Potom je obe silovao u majčinoj sobi.

Nakon toga je pokušao da pobegne, ali je policija u međuvremenu stigla na mesto događaja. Kako se uplašila da će ih držati kao taoce, majka je ponudila da mu pokaže zadnja vrata i otključa kapiju.

Međutim, policajci su bili i u tom delu dvorišta. Nakon hapšenja priznao je sva krivična dela, piše Miror.

Inače, Karni je prethodno pušten nakon što je odslužio polovinu osmogodišnje kazne zbog provale u šest kuća.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar