Davor Dragićević Foto:Armin Durgut/PIXSELL

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, stigao je juče iz Banjaluke u Sarajevo, gde je postavio šator ispred Tužilaštva Bosne i Hercegovine. On najavljuje da će ispred Tužilaštva ostati sve dok ova institucija ne intenzivira rad na slučaju ubistva njegovog sina Davida.

„Ako oni umešani u ubistvo Davida ostanu na slobodi u Banjalicu, ubiće mog brata i njegovu decu i sve ljude koji nas podržavaju. Zato se ovaj slučaj mora rešiti. Dokazi postoje“, poručio je Dragičević.

Svi oni koji su umešani u ubistvo njegovog sina ne spavaju već godinama, ocenjuje Dragičević, koji kaže da će pravdu uzeti u svoje ruke.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Oni ne spavaju već četiri godine. Znaju ko sam ja, znaju moje namere i znaju sve. Ako se ne reši legalno, ja ću uzeti pravdu u svoje ruke, a žrtava će biti previše. Oko za oko, zub za zub“, ističe Dragičević.

Iz organizacije „Pravda za Davida“ su naglasili kako je ovaj dan velika bruka za državu Bosnu i Hercegovinu, prenosi Klix.ba. 

Podsetimo, telo Davida Dragičevića pronađeno je 24. marta 2018. godine na ušću Crkvene u Vrbas. Iako Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske tvrdi da je reč o samoubistvu, istrage nezavisnih patologa dokazale su da je David danima bio mučen, a potom i ubijen.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar