Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Princeza Šarlin od Monaka pojavila se sinoć sa suprugom princom Albertom na jednom medijskom događaju u Monte Karlu.

Par se pojavio na otvaranju 61. TV festivala u Monte Karlu, a princeza je blistala u zelenoj haljini na jedno rame, koju je uparila sa minđušama i razbarušenom frizurom.

Šarlin se nedavno vratila u Monako nakon 10-mesečnog odsustva u svojoj rodnoj Južnoj Africi, a viđena je prošlog meseca sa mužem i decom prvi put od novembra, nakon što je provela jedno vreme na lečenju od „iscrpljenosti“.

Princeza Šarlin od Monaka Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pojavljivanje kraljevskog para dolazi nakon što je princ Albert rekao da su ga „povredile opake glasine“ koje su se širile o njegovo braku nakon odsustva njegove supruge. On je istakao da je „najlepša stvar“ to što je ona ponovo uz njega.

Ovaj događaj je četvrti put da se kraljevski par pojavio zajedno u javnosti, od kada su francuski mediji rekli da princeza prima oko 12 miliona evra godišnje da bi bila uz svog supruga na javnim događajima.

PROČITAJTE JOŠ:

Princ Albert je istakao da je razdvojenost bila „test za njegovu suprugu“, ali da su „često razgovarali, uprkos udaljenosti“.

Govoreći za francuski nedeljnik Žurnal de Dimanš početkom ovog meseca, Albert je rekao da je prošla godian „bila test za njegovu ženu, koja je mnogo patila i preživela teška vremana, daleko od svoje porodice“. Istakao je i da je to bio test i za njega i njihovu decu.

„Princeza nam je mnogo nedostajala. I očigledno su nas povredile zlonamerne glasine koje su se plasirale. Ali uspeli smo da ostanemo ujedinjeni uprkos udaljenosti, često smo razgovarali“, rekao je.

„Danas se Šarlin vratila i to je nešto najlepše što je moglo da se desi. Bolje joj je, konačno možemo da provedemo vreme zajedno. To je olakšanje i radost za sve nas“, dodao je on.

BONUS VIDEO: Šarlin od Monaka – princeza kojoj osmeh nije jača strana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare