Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Britanski princ Hari posetio je danas poznati tonski studio, Ebi Roud, gde se susreo sa pevačem Bon Žovijem i horom vojnih veterana.

Hari i njegova supruga, američka glumica Megan Markl, ranije su obelodanili da će današnja poseta londonskom studiju, u kojem su legendarni Bitlsi snimili 11 od ukupno 13 svojih albuma, biti njihova poslednja zvanična aktivnost koju će obavljati kao članova britanske kraljevske porodice.

Na zvaničnu Instagram stranicu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, postavljen je video na kojem je mladi par u društvu sa Bon Žovijem.

Hari i Megan su u januaru ove godine saopštili da će obustaviti svoje aktivnosti u okviru britanske kraljevske porodice da bi više vremena provodili u Americi i finansijski se osamostalili.

Hor Inviktus gejms koji čine britanski vojni veterani, snima singl u studiju Ebi Roud, a prihod od prodaje singla ićiće u dobrotvorne svrhe, kao pomoć sportskom takmičenju bivših britanskih vojnika sa invaliditetom.

Numeru pod naslovom „Nesalomiv“ komponovao je Bon Žovi u čast ratnih veterana sa posttraumatskim poremećajem.

Oba Bon Žovijeva roditelja bili su pripadnici američkih marinaca, a i Hari je bio aktivan u britanskim oružanim snagama pre nego što je preuzeo obaveze u Bakingamskoj palati.