Foto: EPA-EFE/ANDREW BOYERS / POOL, EPA-EFE/BRIAN SNYDER / POOL,EPA-EFE/NEIL HALL

Britanski princ Hari rekao je da u svojim memoarima "Rezerva" (Spare) nije otkrio sve što se dogodilo između njega i njegovog brata, princa Vilijama i oca kralja Čarlsa Trećeg, jer mu nikad to ne bi oprostili i istakao da ima dovoljno materijala za još jednu knjigu.

„Mogle su da budu dve knjige, da se tako izrazim“, rekao je Hari u današnjem intervjuu za britanski Telegraf i dodao da je prvi nacrt knjige, koji je imao oko 800 stranica, sveden na nešto više od 400, prenosi Rojters.

On je rekao da je neke incidente podelio sa svojim piscem iz senke Dž.R. Moringerom, ali da nije imao nameru da oni budu objavljeni.

Princ Hari je objasnio da ne može da ispriča svoju priču, a da ne otkrije neke stvari o drugim članovima kraljevske porodice.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ali postoje neke stvari koje su se desile, posebno između mene i mog brata i donekle između mene i mog oca, za koje jednostavno ne želim da svet zna. Zato što mislim da mi nikada ne bi oprostili“, rekao je princ Hari.

U knjizi je opisao dugogodišnje tenzije između njega i njegovog brata, koje su, kako je naveo, kulminirale kada ga je princ Vilijam oborio 2019. godine na pod tokom svađe oko Megan Markl.

Portparoli kraljevske porodice nisu komentarisali tvrdnje iznete u knjizi niti u intervjuima koje je Hari dao tokom njene promocije.

BONUS VIDEO: Hari i Megan: Ko je oterao Sasekse sa kraljevskog dvora? – gosti Duška Jovanović i Ivan Radojčić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar