Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka stigli su sinoć u Oslo. Članovi kraljevske porodice Monaka doputovali su Norvešku na otvaranje izložbe, a pozdravio ih je prestolonaslenik princ Hokon.

Šarlin i Albert su bili nasmejani, a društvo su im pravili njihova deca, blizanci Žak i Gabrijela (7).

Princeza Šarlin se u poslednje vreme sve češće pojavljuje u javnosti u raznim prilikama. Sada već gotovo na svakom drugom dugađaju pravi društvo svom suprugu, što ranije nije bio slučaj.

Šarlin se nedavno vratila u Monako nakon 10-mesečnog odsustva. To vreme je provela u rodnoj Južnoj Africi. Prošlog meseca je viđena sa decom i mužem prvi put od novembra, nakon što je provela nekoliko meseci u jednoj ustanovi za lečenje „iscrpljenosti“, prenosi Dejli mejl.

Majka dvoje dece je za ovu priliku u Norveškoj obukla crno odelo i delovala je veoma opušteno. Nosila je crni blejzer, sa ravno krojenim pantalonama i crnu košulju.

Kao i uvek, njena pažnja je uglavnom bila usmerena na njenu decu. Međutim, novinari i repoteri su primetili i trenutak kada je princeza obavila ruku oko svog supruga i zagrlila ga. Ovaj potez je mnoge iznenadio s obzirom da se tokom prethodnog perioda spekulisalo da nisu u dobrim odnosima i da ga ona napušta.

Francuski mediji su čak pisali da princeza prima oko 12 miliona evra godišnje da bi bila uz svog supruga na javnim događajima.

PROČITAJTE JOŠ:

Princ Albert je kasnije istakao da je razdvojenost bila „test za njegovu suprugu“, ali da su „često razgovarali, uprkos udaljenosti“.

Govoreći za francuski nedeljnik Žurnal de Dimanš početkom ovog meseca, Albert je rekao da je prošla godian „bila test za njegovu ženu, koja je mnogo patila i preživela teška vremana, daleko od svoje porodice“. Istakao je i da je to bio test i za njega i njihovu decu.

„Princeza nam je mnogo nedostajala. I očigledno su nas povredile zlonamerne glasine koje su se plasirale. Ali uspeli smo da ostanemo ujedinjeni uprkos udaljenosti, često smo razgovarali“, rekao je.

„Šarlin se vratila i to je nešto najlepše što je moglo da se desi. Bolje joj je, konačno možemo da provedemo vreme zajedno. To je olakšanje i radost za sve nas“, dodao je on.

BONUS VIDEO: Šarlin od Monaka – princeza kojoj osmeh nije jača strana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar