Foto: Instagram/aidacamdziclagumdzija

Kontroverzni biznismen Alem Hodović, rodom iz Priboja i suprug poznate influenserke Lejle Hodović iz Sarajeva uhapšen je u velikoj akciji "Consigliere" zbog sumnje da je prao novac.

Ako se zaviri na njen Instagram profil može se videti da je preplavljen fotografijama i snimcima sa brojnih luksuznih putovanja na kojima se može videti da vreme provodi sa porodicom.

Foto: Instagram/aidacamdziclagumdzija

Alem Hodovićuhapšen je u sredu u S arajevu u velikoj policijskoj akciji zajedno sa Dženisom Kadrićem, bivšim radnikom Federalne uprave policije i telohranitelja Edina Gačanina, misterioznog Tita narko-bosa. Gačanin je, da podsetimo, sklopio sporazum sa holandskim tužilaštvom i priznao krivicu za šverc kokaina i dobio kaznu od sedam godina i novčanu kaznu od milion evra.

Sumnja se da je su Hodović i Kadrić prali novac za Gačanina tako što su pare dobijene od kriminalnih radnji stavljali u legalne tokove, otvarajući nove fantomske firme gde bi prali prljave pare.

POGLEDAJTE JOŠ:

Na društvenim mrežama poznatu Alemovu suprugu Lejlu Hodović prati više od 60 hiljada pratilaca gde ih ona svakodnevno obaveštava o svojim aktivnostima. Lejla je i ambasador pojednih srpskih brendova i sa svojom sestrom ima modnu liniju. Neretko se može videti kako objavljuje fotografije svoje porodice, a Alemove fotografije su takođe dominantne na njenom profilu. Naime, lepa plavuša objavljuje snimke i slike sa luksuznih destinacija, pa tako možemo videti kako se provode u Dubaiju, na Maldivima, kao i u Evropi i primorju,a posebno na hrvatskoj obali, prenosi Kurir.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar