Sanski Most, nesreća
Foto: TANJUG/AP Photo/Edvin Zulic

Brat domara koji je juče izvršio trostruko ubistvo u školi u Sanskom Mostu rekao je da ne zna šta se tačno dogodilo i da je u velikom šoku.

Domar Mehemed Vukalić je juće ujutru došao u školu sa oružjem i ubio direktora Gimnazije Nijaza Halilovića, sekretaricu Nisvetu Kljunić i profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo je nezapamćena tragedija za Sanski Most.

„Da, tačno je da je reč o mom bratu. Ne znam ništa o tome. Doručkovao sam na balkonu i čuo sam isto što ste i vi čuli. Zgrožen sam. U poslednje vreme se nismo družili, ne znam šta se s njim događalo. Ne znam šta je bilo u školi, to pitajte njih ili nekoga ko je radio sa njim. On je inače bio jedan od boljih, bio je vernik, nikome nije učinio ništa loše do sada. Ne znam šta bih rekao. U velikom sam šoku. Znam da je bio uredan, ali ne znam šta se dešavalo“, rekao je za 24sata brat domara koji je počinio trostruko ubistvo.

Vukalić je, nakon zločina koji je počinio, pucao i sebi u prsa, posle čega je hitno prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gde je primljen u svesnom stanju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar