Foto: AirBnb

Britanski turista je podlegao ranama nakon što je više puta upucan iz vatrenog oružja dok je bio na odmoru u luksuznoj vili na Jamajci.

Lični trener Šon Paterson (33) iz zapadnog Londona, navodno je ubijen u subotu tokom boravka u pansionu One Love u Bogu Hilu u Sent Džejmsu.

Policijske snage Jamajke saopštile su novinskoj agenciji PA da su službenici policije Montego Beja primili izveštaje da je 33-godišnjak stajao pored bazena na licu mesta kada su svedoci čuli „glasne eksplozije“.

Paterson, britanski državljanin, je potom upucan više puta nakon kratke potere. Prevezen je u bolnicu sa prostrelnim ranama u gornjem delu tela i glave, ali lekari nisu uspeli da ga spasu.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol Kancelarije za spoljne poslove, Komonvelt i razvoj (FCDO) potvrdio je PA da trenutno „pružaju podršku porodici Britanca koji je poginuo na Jamajci i da su u kontaktu sa lokalnim vlastima“.

Pretpostavlja se da je Paterson bio u zemlji od 29. decembra.

On je prva osoba koja je ubijena u Sent Džejmsu ove godine, a prigradsko područje je prijavilo ukupno 198 ubistava u 2022. godine.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar