Foto: Nova.rs

Jutro posle izbora u Nikšiću, život se vratio u uobičajene tokove. Jučerašnja tenzija i nervoza potpuno su nestali, kao i utisak da u ovom gradu živi mnogo više stanovnika nego što ih je upisano u birački spisak.

Pročitajte još:

Prvi radni dan u nedelji u Nikšiću ne ukazuje uopšte da je grad pod Trebjesom prethodnog dana bio centar regionalnog zbivanja. Dok se jedni oporavljaju od poraza, drugi od mamurluka nakon proslave pobede, ostatak stanovništva se vraća svojim redovnim nedeljnim obavezama.

U uslovima epidemije koronavirusa, svakodnevni život u Nikšiću je značajno ograničen. Kafićima i restoranima je zabranjen rad, nošenje maski je obavezno i na ulici, a izlazak je ograničen do 21 čas.

Za potonju meru se najmanje marilo prošle noći, te su tako slavljenici ostali duboko posle ponoći na ulicama uprkos policijskom času.

Tragove sinoćne proslave zatičemo i jutros, ali ne i raspoložene građane da komentarišu ono što se desilo. „Što je bilo, bilo je. Život ide dalje“, poručuju nam.

Foto: Nova.rs

Okončano je još jedno balkansko izborno ludilo, a deluje da su svi radosni zbog toga što je sve konačno gotovo.

Foto: Nova.rs

Akteri izbora sad mogu da se opuste, jer više nema potrebe za pričama i radom na terenu. S druge strane i građani će konačno moći da se odmore od političara, obećanja i da se posvete svojim životima u koliko toliko normalnim uslovima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar