Foto:EPA-EFE/Thais Llorca

Fotografije koje su nedavno objavljene pokazuju bivšeg predsednika SAD Bila Klintona sa navodnom žrtvom Džefrija Epstajna, Šontaj Dejvi, koja je uslikana kako ga masira nakon leta Epstajnovim privatnim avionom.

Na fotografijama, koje su objavljene pred Klintonov govor u kojem treba da podrži Džo Bajdena, vidi se Šontaj Dejvi koja masira Klintona dok se on osmehuje.

Dejvi se prisetila da ju je Klinton pitao ima li nešto protiv da ga izmasira, piše Dejli Mejl, koji je objavio i fotografije navodno nastale 2002, godine, kada je tada 56-godišnji Klinton bio na putu za Afriku na humanitarnom putovanju sa Epstajnom i njegovom pratnjom.

Klinton (56) se žalio da ima ukočen vrat nakon što je zaspao u zloglasnom privatnom avionu Epstajna, koji je imao naziv „Lolita Ekspres“. Klinton je tokom septembra 2002. godine bio na humanitarnom putovanju sa Epstajnom u Africi.

Još o slučaju Epstajn:

Epstajnova saradnica Gilejn Maksvel, koja je sada u zatvoru zbog optužbi za trgovinu belim robljem, navodno je više puta ohrabrivala Dejvisovu da Klintonu pruži masažu, dok je grupa sipala gorivo na malom aerodromu u Portugalu, nakon što su doleteli iz Njujorka.

Dejvis, koji je tvrdila da ju je Epstein silovao nekoliko puta, nakon što ga je Makvel njemu podvela, rekla je da je Klinton bio „savršeni džentlmen“ na tom putu.

Prethodno je rekla da je pozvana da otputuje u Afriku nedelju dana pre polaska, a kada je stigla na aerodrom, dobila je naređenje da obuče uniformu kako bi izgledala profesionalno.

Dejvis je tokom leta glumila stjuardesu i opisala da je bila šokirana kada se Klinton ukrcao u avion, rekavši da je ‘šarmantan i sladak’.

Epstajn, koji je izvršio samoubistvo,  ranije je optuživan da je privatni avion koristio za prevoz maloletnih devojaka u različite luksuzne domove.

Klintonova kancelarija ranije je izdala izjavu u vezi sa putovanjima Epstajnovim avionom i demantovala da je bivši predsednik znao bilo šta o zločinima milijardera.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar