Megan Markl Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što su konačno objavljeni memoari princa Harija "Rezerva", u kojima je izneo brojne skandalozne tvrdnje o kraljevskoj porodici, jedna stvar je milionima Britanaca zapala za oko - gde je Megan Markl?

Kako navodi Dejli mejl, princ Hari i Megan se praktično već godinama nisu razdvajali, osim u retkim prilikama. Megan je tako stajala pored svog supruga tokom ceremonije dodela nagrada, sastanaka u Vindzoru, javnim dešavanjima…

Međutim, nakon objavljivanja knjige „Rezerva“ i nekoliko intervjua koje je Hari dao američim medijima, primetno je da Megan nije bila uz njega.

Megan Markl Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dodatno je Britance razbesnela činjenica da je Hari sedeo pored nje u gotovo svakoj emisiji, čak i u njihovom dokumentarcu dok je otkrivala „svoju istinu“.

Zašto ona sada nije tu kada on otkriva svoju, pitaju se britanski mediji.

Prinčevski par nije se oglašavao o ovom pitanju, a Hari sve medijske nastupe u poslednje vreme izvodi sam. Svoju suprugu je spominjao u kontekstu žrtve kraljevske porodice, od koje je i zahtevao izvinjenje.

POGLEDAJTE JOŠ:

Njegov brat pricn Vilijam odbio je da komentariše navode da je došlo do fizičkog sukoba između njih dvojice, kao i ostale tvrdnje koje je Hari izneo u knjizi.

Isto su učinili i ostali članovi kraljevske porodice, a jedno pitanje koje sada intrigira sve je – da li će se Hari i Megan pojaviti na krunisanju kralja Čarlsa Trećeg.

BONUS VIDEO Hari i Megan: Ko je oterao Sasekse sa kraljevskog dvora?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar