Foto: Shutterstock

25-godišnji pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz mesta Kaniška Iva, nedaleko od Garešnice u Hrvatskoj, danas je stradao prilikom rada na sušari.

O tragediji je na Fejsbuku izvestio JVP Garešnica navodeći kako su oko 15 sati primili dojavu centra 112 da je potrebna asistencija hitnoj medicinskoj pomoći u mestu Kaniška Iva, javlja Bjelovar Live.

„Dolaskom na mesto intervencije dobijamo informaciju da je mladu osobu puž od sušare uvukao u samu sušaru te da je proglašena trenutna smrt. Samo vađenje unesrećene osobe obaviće se nakon izvršenog uviđaja“, navodi se, prenosi Index.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pregledom same lokacije shvatamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana Z.B.- u. Ni jedna intervencija nije laka, ali kad je reč o prijateljima te su najteže. Prijatelju, počivaj u miru“, napisali su. „Porodici i prijateljima izražavamo najdublje saučešće“, dodali su.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske su za portal Bjelovar Lajv potvrdili kako se radi o nesrećnom događaju. Više informacija biće dostupno nakon policijskog uviđaja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar