Megan Markl knjiga
Megan Markl knjiga Foto:Tanjug/AP Photo, left, and Random House Children’s Books via AP

Megan Markl piše dečiju knjigu koja je zasnovana na odnosu njenog supriga princa Harija i njigovog sina Arčija. Njen izdavač je potvrdio da postoji mogućnost da se ona nađe u knjižarama već sledećeg meseca.

POGLEDAJTE JOŠ:

Knjiga pod nazivom „Klupa“ opisaće komplikovane odnose oca i sina, a Megan je pronašla inspiraciju unutar svoje porodice.

Ovo je najnoviji poduhvat britanske vojvotkinje od Saseksa, otkako su se ona i njen suprug povukli sa kraljevskih dužnosti i preselili u Los Anđeles prošle godine. Glavni junak priče, njihov sin Arči, ove nedelje proslaviće svoj drugi rođendan.

Knjiga je ilustrovana od strane Kristijana Robinsona, a za datum izdavanja rezervisan je 8. jun ove godine. Pored štampane publikacije, Megan Markl će snimiti i audo verziju knjige, saopštila je njena izdavačka kuća „Random house“.

„Klupa je započela kao pesma koju sam zapisala za svog supruga na Dan očeva, samo mesec dana nakon što se Arči rodio. Upravo ta pesma je postala ova priča“, rekla je vojvotkinja od Saseksa o svom novom projektu.

„Nadam se da će se ‘Klupa’ povezati sa svakom porodicom, bez obzira na njen sastav, baš kao što je sa mojom“.

Foto:Tanjug/Penguin Random House via AP

Megan Markl trenutno je u osmom mesecu trudnoće, a nedavno je saopšteno da ona i princ Hari očekuju devojčicu. Ona nije prva članica kraljevske porodice koja je započela biznis sa dečijim knigama.

Britanski prestolonaslednik princ Čarls napisao je delo „Starac iz Loknagara“, na osnovu priča koje je nekada pričao svojoj mlađoj braći Endruu i Edvardu. Bivša supruga princa Endrua, Sara Ferguson, napisala je ceo serijal dečijih priča.

Foto:Tanjug/Penguin Random House via AP

Megan i Hari stalno izazivaju pažnju javnosti od intervjua koji su nedavno dali Opri Vinfri. Oni su tom prilikom optužili neimenovanog člana kraljevske porodice za rasizam, jer se, kako kažu, raspitivao koje će boje biti koža njihove tada nerođene bebe. Po njihovim navodima, postojao je strah da će Arči naslediti tamni pigment svoje majke Megan, koja je meleskinja.

Megan je rekla da je nakon toga imala suicidne misli, a da niko iz porodice nije želeo da joj pomogne da se sa njima nosi. Ona od preseljenja prošle godine nije boravila u Velikoj Britaniji, ali je princ Hari prošlog meseca prisustvovao sahrani svog dede princa Filipa.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar