Foto: Dateline / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Endru (60), crna ovca britanske kraljevske porodice, svakim je danom sve nepoželjniji u Palati. Užasni detalji neprestano cure i šokiraju javnost. U medijima se pojavljuje sve više eksplozivnih informacija iz dosad zapečaćenih dokumenata sa suda u Njujorku, o pedofilskom lancu pokojnog finansijera Džefrija Epstina, prinčevog prijatelja.

„Doživljavao je ekstazu dok se koncentrisao tokom seksualnih odnosa na moje nožne prste, i bilo je to najdužih 10 minuta u mom životu“, ispričala je žrtva Virdžinija Roberts, koja je imala samo 17 godina kada je proživljavala zlostavljanje u okrutnom pedofilskom lancu.

Roberts je na sudu ispričala da je drugi sin kraljice Elizabete imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini, onu iz satiričnog TV šoua “Spitting Image”, a otkrila je i da ga seksualno uzbuđuju stopala.

Foto:EPA-EFE/WILL OLIVER

Amerikanka Virdžinija Roberts, sada Đufri, objasnila je da je lutku koristio tokom seksualnih odnosa na njoj i drugoj žrtvi Johani Sjöberg.

Sedenje u krilu

„Bilo im je lako da dobiju zabavu koju su hteli. Sela sam princu u krilo i on je počeo da dodiruje moje grudi prvo rukom od lutke, a zatim svojom“, ispričala je Roberts, kako su preneli britanski mediji.

Pročitaj i:

„Nije dugo trajalo, koliko se sećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje“, dodala je.

Prema njenim rečima, sve se odvijalo u “kući strave”. Ako su na Dvoru možda i mislili da će se skandal s vremenom utišati, s obzirom na to da su princa Endrua, vojvodu od Jorka, razrešili samo kraljevskih dužnosti, ali on i dalje nosi kraljevsku titulu i u naslednom je redu za tron, sada se čini da se drama tek zahuktava.

Pritom, princu na ruku baš i ne ide što je nedavno uhapšena Epstinova madam Gilen Maksvel (58), koja je pristala na potpunu saradnju s FBI-em i navodno će otkriti imena svih upletenih u iskorišćavanje i seksualno zlostavljanje maloletnica, zbog čega su moćnici poput princa u drami. Virdžinija Đufri, danas 36-godišnjakinja, tvrdi da je milijarderu Epstinu i njegovoj “madam” bila seksualna robinja, kako su je iskorišćavali oni, ali i njihovi moćni prijatelji.

Foto: Stewart Mark / Camerapress / Profimedia

Navodi da je princa Endrua upoznala 2001. godine u Londonu i da je bila prisiljena na seks s njim u kući Gilen Maksvel. Đufri je ispričala ovu priču i u Netfliksovom dokumentarcu o Epstinu „Filthy Rich“. Princ Endru i Maksvel, koja je u njujorškom zatvoru gde čeka suđenje zbog optužbi za podvođenje maloletnica, seksualnu trgovinu decom i klevetu, demantiovali su te optužbe.

Princ Endru se retko pojavljuje u javnosti poslednjih meseci, otkako je odstupio s kraljevskih dužnosti.

Kolike su razmere ovog skandala pokazuje i nedavno venčanje njegove kćeri princeze Beatris, na kojem je, prema informacijama iz kraljevskog dvora, bio, ali nema ga ni na jednoj objavljenoj fotografiji.

Stiže i knjiga

Pročitaj i:

Šokantni sudski dokumenti zapravo citiraju Virdžinijin rukopis na 139 stranica za nadolazeće memoare koje planira da nazove “Klub plejboja milijardera”, koji su sudu predati u sklopu tužbe za klevetu koju je Virdžinija pokrenula protiv Maksvel 2015. godine. U knjizi Đufri tvrdi da su se ona i princ zajedno kupali, a on je posebnu pažnju posvećivao njenim stopalima.

Napisala je da je “obožavao njeno mlado telo, posebno njena stopala, milovao joj je nožne prste i lizao ih”. Epstin, tvrdi, uopšte nije hteo da zna “mračne detalje”.

„Džefri nije želeo da zna mračne detalje moje intimne noći s princem. Jednostavno me pitao smatram li da sam dobro obavila posao i učinila njegovog prijatelja srećnim. Znala sam da su njih dvojica već ocenili moj performans i raspravili o tome među sobom, stoga sam samo kimnula glavom. Iako sam se s Džefrijem nasmejala na prinčevu čudnu fiksaciju mojim nogama, rekla bih da je Epstinu zagolicao maštu svojim čudnim fetišem, stoga se dobro nasmejao na njegov račun“, istakla je Đufri.

Izvor blizak princu rekao je za britanski The Sun da dokumente treba čitati s oprezom jer su princa “lažno optuživali dugi niz godina”. Bliski ljudi princu dodaju i kako znaju da će “u predstojećim nedeljama biti oslobođen i osvećen”, ali i da su tvrdnje iz sudskih spisa “potpuno netačne”.

Klimavi alibi

U šokantne tvrdnje Amerikanke spada i ona da je sa princem spojila Gilen Maksvel.

Gilen me odvela do dekadentnog kauča, na kojem je sedeo i okretala me kako bi princ mogao dobro da me pogleda pre nego što mu sednem u krilo. Sve što je trebalo da učinim bilo je da se pretvaram da me zabavljaju njihove igre, a kad je Endru moje grudi uhvatio lutkom napravljenom po uzoru na njega, samo sam se odmaknula sa smeškom“, opisala je Đufri.

Te skandalozne teze šokirale su javnost nedugo nakon što je, prema medijskim natpisima, prinčev alibi za noć kada je navodno silovao Đufri da je bio s ćerkom Beatris u piceriji postao vrlo klimav.

Pojavili su se novi svedoci koji tvrde da je princ bio u jednom londonskom noćnom klubu s Virdžinijom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare