Foto: IMPD

Majka je uhapšena nakon što je viđena kako se vozi preko grada sa svojim dvomesečnim blizancima u gajbici na biciklu.

Blosum Kirbi (36) osuđena je na godinu dana iza rešetaka ranije ove nedelje nakon što je optužena za zanemarivanje izdržavanog lica.

Sumorne fotografije od juna prošle godine prikazuju male blizance kako leže u gajbici pod vrelim letnjim suncem u Indijanapolisu, Indijana u SAD.

Nijednom od dvoje dece, dečaku i devojčici, nije dat bilo kakav oblik sigurnosne zaštite, a gajbica u kojoj su se nalazili izgleda da je bila pričvršćena za bicikl pomoću bandži konopca.

Nekoliko svedoka pozvalo je policiju da prijave majku zbog njenih postupaka.

Jedan svedok, Brajan Henderson, mislio je da Kirbi ima igračke u gajbici i tek kada je video kako se jedan od blizanaca pomera, shvatio je šta se dešava.

Obe bebe su bile samo u pelenama i utvrđeno je da imaju manje opekotine i ogrebotine.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama koji je kružio prošle godine, Brajan se mogao čuti kako kaže: „Ne možete imati te bebe tako unutra, gospođo“.

PROČITAJTE JOŠ:

Drugi svedok, Suezanne Linč, rekla je za Foks 59: „Rekla mi je da je pre nego što sam je zaustavila imala jednu bebu napred i jednu bebu pozadi.

„Nije mogla dobro da kontroliše bicikl, pa je obe bebe stavila u jednu gajbicu napred. Rekla je da je to bio njen način da preveze bebe kud god ode“.

Kirbi je policajcima rekla da ne vidi problem u načinu prevoza i da je uvek koristila gajbicu da nosi svoju decu jer nije imala auto.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar