Larissa Borges Foto: Instagram/lariborgesx

Brazilska influenserka Larisa Borges (33) preminula je nakon što je dva puta doživela srčani zastoj. Prethodno, konzumirala je drogu i alkohol na zabavi, tvrde svedoci.

Larisa je provela osam dana u komi nakon prvog srčanog zastoja 20. avgusta, a preminula je u ponedeljak rano ujutru u bolnici u južnoj državi Rio Grande do Sul.

Zamenik civilne policije Rio Grande do Sula Gustavo Barčelos rekao je da se još uvek čeka rezultat obdukcije, za koju je potrebno do 30 dana da se završi, kako bi se utvrdio uzrok smrti.

„Postoji izveštaj o mogućem konzumiranju narkotičnih supstanci sa alkoholnim pićima. Pokušaćemo kroz laboratorijske testove da potražimo supstance koje je eventualno konzumirala“, rekao je on za brazilsku novinsku agenciju G1 u utorak.

Barčelos je rekao da su vlasti intervjuisale Larisinog dečka, koji ju je pratio na žurku. Svedoci su rekli policiji da je Larisa pila alkoholna pića i drogirala se na zabavi u planinskom mestu Gramado. Par se vratio u hotel, gde je ona doživela srčani zastoj.

Istražitelji civilne policije čekaju da pregledaju video zapise sa mobilnog telefona, a takođe su tražili nadzorne kamere na kojima je zabava održana.

Član porodice koji ima pristup njenom Instagram nalogu oglasio se za medije.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli da izvršimo ovo bdenje, transportujemo njeno telo, lekarima, posebno dr Heleni“, navodi se u poruci na njenom Instagram storiju.

Larisa je imala veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, gde je promovisala važnost vežbanja i predlagala niskokalorične obroke. Često je delila svoja iskustva sa putovanja. Pojavila se u kampanjama za proizvode za različite brendove i promovisala zabave u saveznom okrugu i Gojaniji, gradu u centralnoj državi Gojas.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar