Foto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Prvi brak Megan Markl propao je jer se njenom suprugu, producentu Trevoru Engelsonu nije dopala slava i pažnja koju je Megan zadobila nakon uloge u seriji Suits, otkriva najnovija biografija o članovima kraljevske porodice Finding Freedom.

Autori biografije tvrde da je Meganin suprug želeo da ona zavisi od njega i da mu se nije dopala njena novostečena slava, prenosi Dejli mejl.

Biografija pruža detaljnu verziju događaja koji su doveli do povlačenja princa Harija i Megan sad kraljevskih dužnosti, a autori ističu da su za svaki detalj naveden u knjizi imali dva proverena izvora.

Pročitaj i:

U knjizi se, između ostalog, navodi i da se Megan razvela nakon sedam godina veze i dve godine braka jer njen tadašnji suprug nije mogao da podnese činjenicu da je Megan postala poznata.

Dok su se još uvek zabavljali, Megan se žalila prijateljima kako joj se čini da Trevoru smeta njena glumačka karijera. Imala je osećaj da se njemu dopada kada ona zavisi od njega. Trevor je navikao da je on onaj koji ih izdržava i da joj stalno pomaže u snalaženju u filmskoj industriji. Kada se to promenilo, nastali su problemi, prema navodima izvora.

Njihov brak zvanično je okončan 2014. godine zbog nepomirljivih razlika, kako je navedeno kao razlog u službenim papirima o razvodu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar