Princ Hari i Megan Markl Foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Spisateljica i biograf kraljevske porodice Lejdi Kolin Kembel uporedila je vojvotkinju od Saseksa Megan Markl, sa šekspirovskom zlobnicom Lejdi Makbet, zbog ogromnog uticaja koji ima na svog supruga princa Harija.

Lejdi Kolin, koja je poznavala majku princa Harija, princezu Dajanu, upozorila je vojvodu od Saseksa na ponašanje njegove supruge prema njemu, i na to što je zbog nje sada udaljeniji od svoje porodice.

Odnos Megan i Harija opisan je do detalja u kontroverznoj knjizi „Pronalaženje slobode“ koja je istakla naprasni odlazak prinčevskog para iz kraljevske porodice.

Lejdi Kolin naglasila je da Meganin uticaj na Harija veoma podseća na Lejdi Makbet.

Hari ide „glavom kroz zid“

Čini se da je stekla veliki uticaj nad Harijem, i da uvek igra na njegove slabosti, kad god je u pitnaju donošenje važnih odluka, baš kao što sa druge strane Kejt uvek igra na Vilijamovu jaču stranu.

Colin Campbell Foto: Andy Barnes / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Hari je hiper-emotivan i često ne razmišlja o tome šta radi i ‘ide glavom kroz zid’. Ne promišlja o stvarima koje čini“ kaže Kolin.

Pročitajte još:

Spornu knjigu napisali su novinari Omid Skobi i Karolin Durand, a u ovom delu istaknuto je nekoliko problema koje je Megan izazvala u Kraljevskoj porodici.

U knjizi se tvrdi da je bračni par nezadovoljan podrškom u porodici i da su bili ograničeni pravilima koje Palata nameće.

Medijsko zlostavljanje 

Hari je u novembru 2016. potvrdio da se viđa sa američkom glumicom Megan Markl i izjavio da se suočavaju sa „talasom zlostavljanja i uznemiravanja“ iz medija.

Naime, Harijev sekretar za komunikacije Džejson Knauf istakao je poteškoće koje je Megan Markl imala od kada je vest o njihovoj vezi dospela u medije.

 

Princ Hari i Megan Markl Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

„Princ Hari zabrinut je za sigurnost Megan Markl i duboko je razočaran što nije uspeo da je zaštiti od nasrtljivih medija.“

To je bila prva zvanična potvrda Kensington Palate da je ovaj par zaista u vezi.

Vest o kraljevskoj romansi pojavila se nedelju dana pre objavljivanja ove izjave, pri čemu je The Sandej Ekspres, izveštavao da se par upoznao u maju, dok je Hari bio u Kanadi, promovišući „Invictus Games 2017“, takmičenje u stilu paraolimpijade za povređene vojnike, žene i veterane, koje je osnovao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar