Kasia Gallanio, princeza, Katar
Kasia Gallanio Foto: Instagram/kashounia

Bivša katarska princeza Kasija Galanio koja je navodno umrla od predoziranja nakon što je vodila bitku za starateljstvo sa bivšim mužem, navodno je pokušala pre smrti da da dizajnersku odeću svojoj čistačici. Galanio (45) čiji je bivši suprug milijarder, stric sadašnjeg katarskog emira, pronađena je mrtva u svom domu u Marbelji. Ona je navodno četiri dana ležala mrtva u svom penthausu od 2 miliona funti.

Htela da pokloni odeću čistačici

Kako pišu britanski tabloidi, bivša princeza je navodno poslala video svojoj čistačici Teodori Pomi na kojem se vide kese odeće koju je htela da joj da pokloni. Gospođa Poma (43) rođena u Boliviji, sada veruje da je Kasija tako htela da se oprosti od nje, znajući da će možda sebi oduzeti život.

Galanio je takođe zamolila nju i kolegu da dođu i očiste njen stan na sedmom spratu u luksuznom španskom letovalištu Puerto Banus u blizini Marbelje. Ali kada je Poma pokušala da joj pošalje poruku da potvrde dogovor da dođe u ponedeljak na posao, nije dobila odgovor.

Ona sada veruje da je njena poslodavka koja se družila sa holivudskim zvezdama, tada već ležala mrtva u svojoj kući. Kako pišu britanski mediji njen odani ljubimac pas pomeranac po imenu Hani bio je sa njom kada je umrla. Pas je sada kod njenih ćerki.

Kasia Gallanio Foto: Instagram/kashounia

Prijatelji tvrde da nije pila, niti se drogirala

Poma je ispričala da je Galanio bila u Parizu u aprilu ove godine kako bi se borila protiv bivšeg muža Abdelaziza bin Kalife Al Tanija (73) za starateljstvo nad njihove tri ćerke – bliznakinje od 17 godina i najmlađom ćerkom koja je imala 15 godina.

Međutim, francuski sud je potvrdio da devojčice treba da ostanu u Francuskoj gde živi njihov otac, nakon što je rečeno da je Galanio sklona nervnim slomovima i da je posećivala klinike za detoksikaciju u borbi protiv alkohola.

Sud je saslušao navode da je princ seksualno zlostavljao jednu od njihovih ćerki, iako je on žestoko negirao te tvrdnje, piše Le Parisien. Parisko tužilaštvo je otvorilo istragu o tvrdnjama da je devojčica zalostavljana u dobi od 9 do 15 godina i da je primoravana da spava sa ocem u istom krevetu.

Prijatelji pokojne princeze su odbacili tvrdnje da je pila ili uzimala drogu. Rekli su da je živela zdravim životom, da je uživala u jogi i trčanju.

„Uvek je govorila da želi da bude sa svojim ćerkama“

Poma je u to vreme dok je Galanio bila u Parizu, uzela odsustvo sa posla da bi se lečila zbog oboljenja jetre. Sada je za Dejli mejl rekla da joj je bivša princeza pružila moralnu podršku da prođe kroz tretman lečenja.

Kasia Gallanio Foto: Instagram/kashounia

„Bila je divna osoba, veoma ljubazna i pravi borac za svoje ćerke. Uvek je govorila da želi da bude sa svojim ćerkama i da ih mnogo voli. Ali pošto su devojčice bile sa ocem, nije mogla da ih vidi duže vreme. Kada sam bila u bolnici poslala mi je video na kojem se vidi šta je htela da mi da. To su bile torbe i torbe odeće. Uvek mi je davala stvari kada bi stredila garderober“, rekla je spremačica.

„Kasija je rekla da prolazi kroz probleme oko sudskog slučaja. Nije htela da deli detalje, a ja nisam pitala. Bila je dobro raspoložena, ali se moglo videti da je bila depresivna. U poslednjem trenutku je pitala da li možemo da se vratimo ove nedelje da joj sredimo stan, a ja sam rekla da ću to pokušati da organizujem. Nakon toga više nije odgovorila. Poslala sam joj poruku, ali odgovor nisam dobila“, dodala je.

Četiri dana ležala mrtva u stanu

Poma je rekla da je bila šokirana kada je čula da je Galanio nađena mrtva. Telo je pronađeno nakon što je ćerka iz Pariza alarmirala špansku policiju. Pokušala je da kontaktira majku ali nije uspevala.

Portir je otključao vrata policiji u nedelju oko osam časova ujutru. Kako se navodi, ona je ležala mrtva u svojoj kući četiri dana. Španski mediji ističu da je u svom telu imala alkohol i druge supstance što sugeriše da se predozirala.

Policija je rekla da istražuje ovaj slučaj, ali da ne traži druge osumnjičene.

Foto: Printscreen Instagram/ kashounia

„Mislim da je pre svega umrla od tuge“

Ćerke bliznakinje i njena advokatica iz Francuske Sabrina Boš doletele su iz Pariza u ponedeljak da identifikuju telo.

Jedna od devojaka je viđena kako posećuje penthaus svoje majke u sredu ujutro, pre nego što ju je automobil odvezao.

Advokatica ističe je njena klijentkinja bila „razorena“ otkrićima na sudu.

„Mislim da je pre svega umrla od tuge“, navela je.

PROČITAJTE JOŠ:

Njen frizer Ivan Romero (24) ističe da je Kasija bila ljubazna i fina dama.

„Veoma smo šokirani njenom smrću“, rekao je. „Uvek je bila diskretna i nikada nije govorila o svom privatnom životu. Delovala je srećno i optimistično“, naveo je.

„Dolazila je jednom nedeljno da sreid kosu, a jednom mesečno je radila ekstenzije. Imala bi i druge kozmetičke tretmane. Puno mi nedostaje. Bila je ona vrsta osobe koja te natera da je voliš. Njene bliznakinje su takođe dolazile ovde kada bi bile u Španiji, ali ih nismo viđali često jer su bile u Parizu. Uvek je bila srećna kada su one bile u njenoj blizini“, dodao je.

BONUS VIDEO: Šarlin od Monaka – princeza kojoj osmeh nije jača strana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar