Kasia Gallanio, princeza, Katar
Kasia Gallanio Foto: Instagram/kashounia

Bivša katarska princeza Kasija Galanio (45), koja je pronađena mrtva u svom domu u Španiji, pre nekoliko nedelja u jednom intervjuu govorila je o "svojoj noćnoj mori" koju je preživela dok je bila u braku sa katarskim milijarderom.

Treća supruga milijardera Abdelaziza bin Kalife Al Tanija (73) rekla je da je prelazak iz SAD gde je odrasla u kraljevsku porodicu Katara bio izazovan, dodajući „da više novaca, znači i više problema“.

„Živim u zlatnom kavezu“

Galanio je u intervjuu 17. aprila rekla da živi život kao u „zlatnom kavezu“, jer želi slobodu od svog bivšeg muža za kojeg je tvdila da odbija da plaća alimentaciju.

„Novac je prokletstvo, jer te izoluje od mnogih ljudi. To je drugi svet. Postoji izreka više novca, više problema…“, rekla je.

Bivša princeza je otkrila da je morala da prodaje svoj nakit nakon razvoda, uprkos tome što je živela u luksuznoj vili u Marbelji.

Kasia Gallanio Foto: Instagram/kashounia

„Kritikuju me da želim novac, ali moram da brinem o svojoj deci. Abdelaziz voli da me kontroliše preko dece, što mislim nije baš pristojno i da ih samo povređuje“, rekla je.

Ljubav u Parizu

Brak koji je pretvorio u pakao, počeo je romantično. Par se upoznao u Parizu, gde je tada 19-godišnja Kasija Galanio boravila. Uprkos razlici od 28 godina, tvrdi da se brzo zaljubila i da je udvaranje bilo lepo.

„Slučajno sam otišla u Pariz. Bila je to pauza na fakultetu i bila sam kao privezak svojoj prijateljici koja se zabavljala sa francuskim bankarom“, rekla je.

On je rekao da mora do kuće svog klijenta da potpiše neke papire.

„Otišli smo do kuće koja je bila apsolutno zapanjujuća. To je bio princ Katara. Malo smo pričali i razmenili mejlove. Dok sam se vratila u Los Anđeles, moje sanduče je bilo puno, dobijala sam ruže i sve ostalo. Bilo je to veoma lepo udvaranje“, rekla je.

Kasia Gallanio Foto: Instagram/kashounia

Par se venčao 2004. godine i ubrzo dobio tri ćerke. Međutim, odnos je počeo da se pogoršava kada su dobili decu.

„Nešto me je privuklo u vezi sa njim. Želela sam da brinem o njemu, želela sam da budem uz njega, jer je usamljen. Na vrhu je veoma samotno. Pošto je razlika u godinama između nas tako velika neki članovi porodice su stali između nas, jednostavno samo se rastali“, rekla je Kasija.

„Želela sam da živim svoj život, bila sam veoma mlada i imala sam malu decu. Želela sam da iskusim život, a on je taj deo već završio. Bliski istok je i dalje veoma različit, žene tretiraju veoma različito od muškarca“, rekla je.

Kasia Gallanio Foto: Instagram/kashouniaStvari su se dodatno pogoršale kada je njen bivši suprug optužen da je seksualno zlostavljao jednu od njihovih ćerki i da ju je prisilio da spava u njegovom krevetu. Optužbe su ponovljeni na sudu u Parizu na nedavnom ročištu.

„Moć, diplomatski imunitet i novac ne bi trebalo da vam dozvole da radite stvari iznad zakona. Nadam se da to nije istina, međutim, kada moja ćerka to kaže, ja verujem svojoj ćerki. To je užasna priča, nešto što me je jako pogodilo. To je noćna mora svake majke“, rekla je Kasija.

Mučna borba za starateljstvo

„Le Parisijen“ je 19. maja izvestio da je sud u Parizu odbacio njene zahteve za starateljstvo nad ćerkama. Nedavno je provela nekoliko meseci u bolnici, a francuski mediji su istakli da je bila sklona nervnim slomovima. Kasija je takođe optužena da je alkoholičarka sa mentalnim problemima.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao rezultat toga, sudija je odložio reševanje spora za starateljstvo dok se ne izvrši psihološka procena kako bi se bolje razumele okolnosti koje su se odvijale u toj porodici.

Galanio sa bivšim mužem ima tri ćerke – bliznakinje od 17 godina i tinejdžerku od 15 godina. Iako su bliznakinje u početku živele sa ocem, odlučile su da se presele kod majke u Marbelju. Tvrdila je da je njen bivši muž odlučio da im uskrati novac kako bi ih kaznio.

„Htele su da žive sa mnom, pa je otac za kaznu prekinuo kontakt sa njima. Veoma je tužno jer su deci potrebna oba roditelja. Najmlađa ćerka ne sme da razgovara sa mnom, što je jako rastužuje. Od oca dobija mnogo materijalnih stvari pa je to skoro kao manipulacija i ucena. Kao da mi nedostaje deo tela“, rekla je.

Treća ćerka (15) i dalje živi sa ocem u luksuznom stanu u Parizu, gde je on prognan nakon puča koji je predvodio njegov polubrat Hamad bin Halifa Al Tani 1995. godine.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar