Foto: A. Čengić/Avaz.ba

Nemački mediji i dalje ne prestaju da se bave Mirnesom S, konobaricom poreklom iz Bosne i Hercegovine, koja je iz firme u kojoj je radila ukrala milion evra. Bild je nedavno posetio i njenog tatu majstora i otkrio šta se krije iz skupih tetovaža fatalne plavuše koja je zaludela Nemce.

Bild je pronašao njenog tatu majstora Aleksandra Korotiča (27) koji je objasnio motive crteža na njenom telu, uključujući lobanju i ukrštene kosti sa krunom.

„Predstavila se kao Miki, rekla je da uvek želi najbolje i da je zato došla kod nas“, rekao je Korotič. On je istakao da je Miki na tetovaže dala nekoliko hiljada evra.

Foto: Privatna arhiva

„Motivi su tipični za nekoga ko ima sklonost prema iskrivljenim stvarima. Tetovaže odražavaju slobodoljubivi i karakter koji je protiv autoriteta“, rekao je on.

Za Mirnesu S. kažu da je bila veoma simpatična.

„Ima relativno mračan glas i deluje kao veoma ljupka. Igra se svojim šarmom i voli da flertuje sa njim. U isto vreme, veoma je osetljiva i odmah oseća da li je drugi vole ili ne“, rekao je on.

Foto: Privatna arhiva

Na listu leve noge, prema pisanju nemačkog Bilda, Miki ima tetovažu bubašvabe sa ustima, a tatu-majstor kaže da je takva tetovaža karakteristična u svetu ljudi koji se bave krađom. On tumači sliku kao šarenu bubu, a usne predstavljaju seksipil.

Miki ima i motiv mandale, koji košta između 400 i 500 evra. U pitanju je geometrijski obrazac koji potiče iz hinduizma i budizma i ima magično značenje.

Foto: Instagram

„Trebalo bi da skrene pažnju na dekolte“, objašnjava tatu-majstor.

Ispod grudi takođe ima tetovažu sa motivom mandale, koja košta oko 400 evra.

„Takve tetovaže su popularne kod žena koje su ponosne na svoje grudi i vole da nose minijaturne bikinije“, rekao je on.

POGLEDAJTE JOŠ:

Na levoj ruci ima tetovažu crtanog lika Beti na planeti okruženoj šarenim nebeskim telima, koja košta 1.500 evra. Ona je popularna među nepokolebljivim fanovima rokenrola. Prema rečima stručnjaka za tetovaže, to izražava bezakonje i želju za slobodom.

Podsetimo, kako je ranije saopšteno iz nemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala milion evra kojima je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 evra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar