Foto: Shutterstock

U jednom hotelu u Lasi, glavnom gradu Tibeta, pronađen je leš ispod kreveta, kada je jedan od gostiju osetio snažan neprijatan miris pri ulasku u hotelsku sobu.

Nakon što se prebacio u drugu sobu, otkriveno je telo ispod kreveta, na kojem je prethodno spavao tri sata, preneo je BBC.

Kasnije te noći, policija mu je rekla da je uhapsila osumnjičenog za ubistvo.

Muškarac, koga su lokalni mediji nazvali gospodinom Džangom, rekao je za „Šangju njuz“ da je sledećeg dana napustio Lasu.

Džang je podelio njegovo iskustvo na društvenoj mreži Weibo, što je privuklo pažnju lokalnih medija, koji su ga kontaktirali zbog izjave.

„Veoma sam uplašen i imam problem sa spavanjem“, rekao je on za „Šangju njuz“ 30. aprila.

PROČITAJTE JOŠ:

Pošto se prijavio na recepciji hotela, u sobi se odmarao nekoliko sati, čak je i spavao na krevetu ispod kojeg je bilo telo, pre nego što je izašao iz sobe oko 15.40.

Nekoliko sati kasnije vratio se u sobu da se presvuče za večeru i ponovo je osetio neprijatan miris, ali je pomislio da dolazi iz hotelske pekare i da smrad prolazi kroz ventilacioni sistem.

Policija nije otkrila više detalja o slučaju, ali je objavila snimak osumnjičenog koji je uhapšen u vozu ka Landžuu, koji je u drugoj kineskoj pokrajini.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar