Foto: TikTok/muhamedmujoomanovic

Mustafa Mujo Osmanović, prijatelj Mirnese S., odbegle pljačkašice koju nemačka policija i Interpol traže mesecima zbog krađe milion evra, nastavio je da objavljuje snimke sa njom i time zbunjuje javnost. Ovoga puta na snimku se nalaze oboje i uglas pevaju popularnu pesmu Lepe Brene.

Naime, na snimku se vidi kako misteriozna Miki vozi automobil dok pored nje sedi Mujo.

Njih dvoje pevaju pesmu „Udri Mujo“, koju izvodi Lepa Brena.

@muhamedmujoomanovic ♬ Originalton - Muhamed-Mujo Omanovi

Iako nije poznato kada je snimak tačno nastao, zaintrigirao je javnost obzirom da je Osmanović odlučio da ga objavi sada – dok njegovoj drugarici najjača policija na svetu diše za vratom.

Foto: Privatna arhiva

Ipak, Osmanović je u komentarima naveo da je snimak „odranije“, ali za sada nije poznato da li su nadležni to i proveli.

Foto: Instagram

Sumnju je probudilo to što Mirnesa na sebi ima šal, pa se pretpsotavlja da je snimak nastao po hladnijem vremenu.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Mirnesa, poznata i kao konobarica Miki, 14. oktobra je iz nemačke firme za transport u kojoj je radila ukrala milion evra. Policija je tada saopštila da traga za plavušom čije je telo prekriveno tetovažama, a nudi se i nagrada od 37.000 evra za informacije o njoj.

Foto: Privatna arhiva

Veruje se da je Mirnesa imala pomoć u pljački, a nemački mediji navode da je možda novac ukrala za svog partnera.

Pročitajte još:

Nemačka policija veruje da je nakon krađe pobegla na Balkan, zbog čega je zatražena pomoć policije Bosne i Hercegovine koja se uključila u potragu.

Međutim, ona do sada nije legalno ušla u BiH, ali se proverava da li je uspela da ilegalno pređe granicu.

Nemački interpol traži da se Mirnesa, koja je državljanka nemacke, ukoliko bude locirana odmah uhapsi i započne proces izručenja pravosuđu ove zemlje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar