Foto: TANJUG/ RADE PRELIC/ bg

Građani Srbije i svi gledaoci RTS-a sinoć su svedočili nezapamćenim i nestvarnim scenama, piše hrvatski medij Jutarnji list. U tekstu se navodi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sednice Saveta za nacionanu bezbednost pred TV kamerama pokazao brutalne fotografije zlodela koje su, sumnjiči se, počinili pripadnici različitih bandi, između ostalog i ona od Veljka Belivuka.

PROČITAJTE JOŠ:

Vučić, Aleksandar Vulin i Ana Brnabić su srpskoj javnosti pokazali fotografije obezglavljenih ljudi, leševa i oružje koje je pronađeno kod mafijaša, piše Jutarnji.hr.

„Upozoravam, sledećih 30 sekundi sklonite decu od televizora, jer ovo što ćemo vam pokazati, jednostavno je odvratno“, najavio je Vulin ističući se da je opasna banda definitivno razbijena.

„Dugo smo se lomili da li ćemo vam prikazati ovo, dugo smo razmišljali da li ćemo vam to uraditi tako da poštujemo zakon. Ovo što ćemo vam prikazati je odvratno, zastrašujuće, iako je samo manji deo onoga čime raspolažemo“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Nakon toga su na velikom ekranu počele da se ‘vrte’ fotografije. Prve dve fotografije prikazivale su zaplenjeno oružje, ali nakon toga je krenuo pravi horor. Na jednoj fotografiji bio je snimak mrtvog čoveka koji je na sebi imao tetovažu Crvene zvezde, a potom su prikazane dve fotografije obezglavljenog tela. Za njega je Vučić rekao da je bio navijač Partizana, piše Jutarnji list.

„Hteli smo da pokažemo sa kakvim psihopatima država ima posla. Taj rat između klanova i bandi dostigao je razmere da su ljudi ubijani na monstruozan način“, rekao je Vučić dodavši da je zaplenjen ogroman arsenal oružja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare