Dragan Đilas i Aleksandar Vučić Foto:Vesna Lalić/Zoran Lončarević

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, osvrnuo se na jučerašnju izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je povodom fotografije njegovog sina Danila u društvu uhapšenog vođe navijača Partizana i kriminalne grupe Veljka Belivuka, ironično rekao da je to što si bio sa nekim u društvu "strašno krivično delo".

Đilas je preneo izjavu Vučića da bi trebalo da bude osuđen na 300 godine robije jer je sedeo u njegovom (Đilasovom) društvu „i to bez prava na žalbu“.

„Ne brini, bićeš“, naveo je Đilas na Tviteru.

Kako je prenela Beta, Vučić je izjavio da njegov sin „nije mogao da počini nikakakvo kriminalno delo jer je čuvano lice“.

„To uslikaju a onda pozovu (novinare) kao da je to tobož istraživačko novinarstvo“, rekao je Vučić i dodao da sumnja da su to uradili pripadnici MUP-a koji stoje iza „nelegalnog prisluškivanja“ njega i članova njegove porodice, sina, brata i oca.

Prema njegovim rečima „licima koja su vršila nelegalno prisluškivanje to je bio način da njega sklone“.

„Znaju Vučić je osetljiv na sina, osetljiv je na brata, sklonićemo ga tako“, rekao je Vučić i dodao da kada bi neko bio počinilac krivičnog dela zato što je slikan u nečijem društvu onda bi to bio i on, kada je na fotografijama sa liderom opozicione Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare